if-you-wish-upon-me

“If You Wish Upon Me”, o dramă cu adevărat emoționantă despre bucuria ultimelor clipe din viața

A venit momentul să vă prezint drama pe care cel mai mult am așteptat-o eu în această vară. Încă de la primele filmulețe pe care le-am văzut cu “If You Wish Upon Me/ 당신이 소원을 말하면 “, dramă care va începe chiar azi la postul coreean KBS2, mi-am dat seama că va fi ceva profund, cumva dureros, ca o lecție de viață sau de supraviețuire și eu nu am cum să ignor astfel de subiecte. Să mai zic că un plus al ei ar fi și faptul că l-au ales pe unul din favoriții mei să fie protagonist, Ji Chang Wook, pe care zic sincer că nu m-aș fi gândit că vom ajunge să îl vedem și în astfel de dramă. Tocmai din acest motiv curiozitatea mea este și mai sus, pentru că daaa vreau să văd cum acest minunat actor va reuși să portretizeze un personaj așa profund, cu răni profunde și o viață amârâtă. Această dramă va avea 16 episoade ce vor putea fi văzute în zilele de miercuri și joi. Este proiectul regizorului Kim Yong Wan, iar scenariuol poartă semnătura lui Jo Ryung Soo.

Poveste

Această dramă este inspirată de Fundația Ambulance Wish, care a luat naștere în Olanda .De fapt acest program de caritate a fost gândit să îndeplinească dorințele pacienților cu boli terminale care se află internați într-o instituție specială.

Povestea se învârte în jurul unui tânăr pe nume Yoon Gyeo Rye, rol interpretat de Ji Chang Wook, care se află într-un punct foarte dificil din viața sa. El ajunge într-un spital din ordinul serviciului comunitar și, împreună cu personalul spitalului, ascultă ultimele dorințe ale oamenilor internați acolo, care se află la sfârșitul vieții lor, într-o manieră luminosă și veselă pe parcursul episoadelor.

Foto: Koreandrama.org

Distribuție:

Actori principali:

Ji Chang Wook -Yoon Gyeo Rye
Sung Dong Il – Kang Tae Sik
Sooyoung – Seo Yeon Joo

Alți actori:

Won Ji Ahn (원지안) – Ha Joon Kyung
Yang Hee Kyung – Yeom Soon Ja
Gil Hae Yeon – Choi Deok Ja
Yoo Soon Woong (유순웅) – Hwang Cha Yong
Jeon Chae Eun (전채은) – Yoo Seo Jin

Drama aceasta își propune să fure inimile spectatorilor, aducând în atenție aspecte emoționante și foarte dureroase ale vieții oamenilor. Mai exact „If You Wish Upon Me” este o nouă dramă inspirată de o organizație actuală din Olanda, care îndeplinește dorințele pacienților bolnavi de cancer și care se află în stadiul terminal. Ji Chang Wook va juca rolul lui Yoon Gyeo Re, un bărbat care a fost împins la limite ducând o viață dificilă și plină de lupte. Cu toate acestea, când Yoon Gyeo Re va trebui să se ofere voluntar la un hospice, el va avea parte de schimbarea vieții lui într-un mod neașteptat, în timp ce ajută la îndeplinirea dorințelor pacienților de acolo.

Foto: koreandrama.org

Iată acum câteva aspecte care, cu siguranță, vor stârni curiozitatea telespectatorilor cu privire la dramă.

1. O mică speranță va primi Ji Chang Wook, a cărui viață a fost plină de nenorociri și disperare

De la o vârstă fragedă, Yoon Gyeo Re, rolul interpretat de actorul Ji Chang Wook, a trăit o viață plină de nenorociri și cuprinsă de disperare. A intrat singur într-un orfelinat pentru a scăpa de abuzul tatălui său și de atunci se luptă să trăiască zi de zi. Într-o zi, din întâmplare, Yoon Gyeo Re îl întâlnește pe Kang Tae Shik ( rolul lui Sung Dong Il), care este liderul „Echipei Genie/Team Genie” într-un spital, și se confruntă cu un punct de cotitură în viața sa. Producătorii dramei au susținut că de aici în colo publicul ar trebui să fie curios să vadă ce fel de schimbare va fi adusă vieții sale deznădăjduite prin oamenii din spital care acordă prioritate fericirii în ultimele momente din viața pacienților.

2. Echipa Genie care face ca dorințele oamenilor să devină realitate

„If You Wish Upon Me” descrie viețile mai multor oameni care ajung să se unească după ce au fost împinși la limită. Atrage atenția spectatorilor despre poveștile personale ale fiecărui membru al echipei Genie, inclusiv poveștile liderului Kang Tae Shik, Seo Yeon Joo (rolul lui Sooyoung), Yeom Soon Ja (rolul lui Yang Hee Kyung), Choi Duk Ja (rolul lui Gil Hae Yeon), Hwang Cha Yong (Yoo Soon Woong) și Yoo Seo Jin (Jeon Chae Eun). Pentru ca ultimele dorințe ale pacienților să devină realitate, membrii își vor da mâna și vor deveni ajutoare curajoase și pline de speranță care oferă căldură, empatie și îi fac pe ceilalți să râdă.

3. Întâlnirea predestinată dintre morocănosul Ji Chang Wook și fata plină de speranță, Sooyoung

Chimia dintre incompatibilul Yoon Gyeo Re, care are obiceiul de a-și provoca dureri prin realizarea unor tatuaje, și Seo Yeon Joo, care este obsedată de sănătate și exerciții fizice, va adăuga vitalitate acestei dramei. Seo Yeon Joo se teme de Yoon Gyeo Re, care apare într-o manieră impertinentă încă din prima zi de serviciu în folosul comunității. Cei doi care par să nu aibă nimic în comun, vor fi ocupați să se lupte de fiecare dată când se întâlnesc. Cu toate acestea, cu cât Seo Yeon Joo petrece mai mult cu el, cu atât își dă seama că Yoon Gyeo Re este o persoană care a fost slăbită de greutățile vieții și începe să simtă emoții profunde pentru el. Mai mult, în acest mod crește așteptarea spectatorilor cu privire lafelul în care relația lor, care va începe prin a fi aproape imcompatibilă, se va schimba pe parcursul episoadelor.

Foto: Koreandrama.org

Se pare că atmosfera de la filmările acestei drame a fost una de-a dreptul minunată, iar la conferința de presă care a avut loc înaintea premierei dramei, regizorul Kim Yong Wan și-a exprimat satisfacția față de distribuția principală, spunând următoarele: „Ji Chang Wook, Sung Dong Il, Choi Sooyoung și Won Ji An s-au înțeles cu toții foarte bine din momentul în care s-au cunoscut, de parcă ar fi fost prieteni buni timp de 10 ani . Desigur, starea de spirit de pe platourile de filmare a fost grozavă. Am fost doar recunoscător că au luat parte la această dramă sinceră și emoționantă.”

Despre apariția lui în această dramă, Ji Chang Wook a spus: „M-am întors la KBS la șapte ani după ce am jucat în „Healer”. Am debutat la KBS, așa că este un fel de orașul meu natal. Este un nou tip de sentiment. Scenariul a fost unul care m-a pus pe gânduri mult. Am început să simt nevoia de a portretiza bine acest personaj „Yoon Gyeo Re.M-am gândit în special la modul în care Yoon Gyeo Re își deschidea inima altora și se va apropia de ei. Nu a fost ușor, dar am învățat multe de la colegii mei actori și de la membrii personalului și m-am distrat în timpul filmărilor.”

Foto: Soompi

A venit acum timpul să vedem un scurt video de promovare a acestei dramei.

Eu închei aici prezentare acestei drame. Sper că v-am convins că aceasta dramă este una de neratat în această perioadă. Mă duc să îmi pregătesc șervețelele , sigur se va lăsa cu râuri de lacrimi.

Vizionare plăcută!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.