983020_6396888_365_updates

Actrița Gong Hyo Jin și partenerul ei dezvăluie planurile de nuntă

Iată că vin cu alte vești bune pentru voi, și ce credeți tot despre o nuntă. De curând, am aflat că actrița Gong Hyo Jin și partenerul ei, Kevin Oh și-au anunțat planurile pentru căsătorie.

Trebuie să vă aduc aminte că actrița și cântărețul au confirmat relația lor în mod oficial în luna aprilie a acestui an. Pe 17 august, a apărut vestea că cei doi vor avea o nuntă micuță care se va desfășura la New York, în luna octombrie. Ca urmare a veștilor apărute, agenția care o reprezintă pe actrița Gong Hyo Jin a oferit o declarație oficială, care sună astfel:

Bună ziua. Aici este Management SOOP.

Am dori să împărtășim cu voi știri despre actrița Gong Hyo Jin.
Gong Hyo Jin și Kevin Oh vor începe împreună un nou capital din viața lor . Deoarece așa este dorința celor doi, vrem să vă spunem că ei își vor ține nunta în privat în luna octombrie. La ceremonie vor participa doar rudele apropiate și cunoștințele lor.
Vă solicităm înțelegerea generoasă cu privire la faptul că nu putem împărtăși programul detaliat și locația evenimentului.
Vă rugăm să trimiteți o mulțime de binecuvântări și sprijin lor cuplului, în timp ce aceștia fac un prim pas valoros înainte în contruirea vieții lor împreună.

Vă mulțumim.

Sursa -Soompi

Odată cu aceste vești, Kevin Oh a folosit contul său Instagram pentru a scrie personal despre viitoarea lui căsătorie. De asemenea, a împărtășit o fotografie cu partituri pentru o melodie pe care a compus-o și pentru care actrița Gong Hyo Jin a scris versurile.

Sursa — Soompi

El a mai scris și o scrisoare prin care făcea câteva mărturisi fanilor săi. Iată ce dezvăluie el:

Ar fi mult mai responsabil din partea mea să scriu aceste lucruri în coreeană, dar este ceva personal. Cred că este mai potrivit să spun aceste lucruri în limba mea nativă, în cea mai bună și naturală formă posibilă.

Acum 2 ani, am cunoscut o fată. Dragostea noastră a fost plină, și da, uneori a fost descurajantă, dar ne-am demonstrat unul celuilalt că avem că avem nevoie unul de altul. O dată cu ea, mi-am cunoscut cel mai bun prieten pentru toată viața, sufletul meu pereche. Și cât de curând voi putea să o numesc soția mea.
În această toamnă, ne vom cășători într-o ceremonie restrânsă, în locul meu natal. Știu că fur o actriță care a primit foarte multă dragoste în Coreea, și poarte ar fi fost mai potrivit să organizăm ceremonia în mod public, aici în Seul. Dar din motive egoiste, vreau să petrec aceste momente în prezenta familiei mele. Sper să înțelegeți acest lucru.
Mă simt așa binecuvântat să am alături oameni ca voi, care mi-au permis să am parte de acest vis- voi care mi-ați oferit momente de neuitat, care ați fost alături de mine în cele mai întunecate clipe cu dragostea și sprijinul vostru. Voi știți că vă scriu când îmi semnez versurile și CD-urile– iubește și fii iubit mereu. Voi m-ați învățat să am curaj, să fiu un om mai bun, să iubesc mai mult și am atât de multe lucruri cu care vreau să vă răsplătesc și de acum în colo.
Pregătesc, de asemenea, mai multă muzică nouă. Sper să am posibilitatea să vă arăt și vouă cât de curând. Un nou început, atât pentru viața mea, cât și pentru muzică. Hai să dăm tot ce e mai bun din noi pentru a trăi cea mai bună viață, împreună.

Vă multumesc!

K

Pe final, vreau să vă aduc aminte că Gong Hyo Jin este născută în 1980, o actriță foarte cunoscută, care a atins succesul cu drame ca “Pasta,” “The Greatest Love,” “Master’s Sun,” “It’s Okay, That’s Love,” “The Producers,” “Don’t Dare to Dream” (“Jealousy Incarnate”), “When the Camellia Blooms,” etc. Partenerul ei, Kevin Oh este un cântăreț născut în1990. El a reușit să câștige sezonul 7 din emisiunea coreeană numită “Superstar K” și de asemenea a participat în cadrul competiției “Super Band.”

Eu sunt tare bucuroasă că am aflat de această veste. Le dorim celor doi o viață minunată și de acum înainte, atât pe plan personat, cât și profesional. Gong Hyo Jin este clar una din favorirtele mele și nu știți voi ce bine că simt acum să știu că va face marele pas alături de cineva care o descrie în acest fel.

Casă de piatră!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.