AAAABfSX6mhhzzSVM-JScd6ttIOorduJTRpQf8s55xxHrIsKCS-lGSqUp2b2VxRGO6U4dtKkelwjYjeMazYhmv1dKcWJQZSmTqryxsZk

Noul serial de la Netflix “Narco-Saints”- o distribuție fabuloasă și un teaser interesant

Iată că a venit momentul să fim, din nou, surprinși de un proiect nou. Trebuie să recunosc că mi-a atras atenția de la primele cadre și inițial aș fi zis că va fi vorba despre un film cu un subiect mai puțin întâlnit în industria coreeană. Ei bine, viitorul serial original Netflix numit „Narco-Saints” a dezvăluit noi postere cu personaje și un teaser interesant!

„Narco-Saints” este o mini dramă care spune povestea unui om de afaceri care ajunge să ajute operațiunea secretă a Serviciului Național de Informații (NIS) pentru a învinge un “rege” coreean al drogurilor care operează în țara sud-americană Surinam. Este de menționat faptul că serialul se bazează vag pe o poveste reală.

Distribuția epică i-a făcut pe actori la fel de încântați ca și telespectatorii pentru a vedea „Narco-Saints” și chiar l-a determinat pe Hwang Jung Min să gândească astfel: „În sfârșit ne întâlnim”. Actorul Jo Woo Jin a comentat: „Se pare că am lucrat împreună pentru mai mult de unul sau două proiecte, dar de fapt a fost primul nostru proiect împreună. Am așteptat cu nerăbdare să jucăm împreună și acesta a fost unul dintre motivele pentru am acceptat să particip la această dramă.” De asemenea, Yoo Yeon Seok a mai spus: „După ce am auzit știrile despre casting-ul actorilor seniori, îmi doream foarte mult să fac proiectul cu ei”.

Acum a venit momentul să aflăm câteva lucruri despre personajele dramei. Actorul Ha Jung Woo va juca rolul lui Kang In Goo, personajul principal care începe o afacere în Surinam sperând să se îmbogățească, dar ajunge să fie prins în lumea ilegală a drogurilor. Hwang Jung Min îi va da viață lui Jeon Yo Hwan, regele drogurilor care controlează lumea subterană din Surinam.

Foto: Soompi

Park Hae Soo îl va juca pe Choi Chang Ho, liderul echipei filialei americane a NIS, care îl infiltrează pe Kang In Goo în planul său de a-l învinge pe Jeon Yo Hwan. Jo Woo Jin îl va juca pe Byun Gi Tae, un etnic coreean născut și crescut în China. El este mâna dreaptă a lui Jeon Yo Hwan și se ocupă de toate afacerile sale murdare.

Foto: Soompi

De asemenea, îl vom mai vedea și pe Yoo Yeon Seok în rolul lui David Park, un avocat care îl sfătuiește pe Jeon Yo Hwan și acționează ca creierul sindicatului criminalității. În cele din urmă, actorul taiwanez Chang Chen, care a fost activ în filme precum „Dune”, „The Grandmaster” și „Crouching Tiger, Hidden Dragon”, va prelua rolul lui Chen Jin, șeful unei bande chineze notorii din Suriname. Chen Jin, care a devenit bărbat cu nr. 2 din Surinam după ce a fost împins deoparte de Jeon Yo Hwan, visează să facă un contraatac, adăugând mai multă tensiune poveștii acestei drame.

Foto: Soompi

În legătură cu acest nou proiect, regizorul Yoon Jong Bin a spus: „În timp ce scriam scenariul, am crezut că este ca un fel de joc mafiot. Va fi entuziasmant de văzut și descoperit personaje cu două laturi diferite.” Ba mai mult, personajele vor prezenta ipostaze diferite în fiecare moment, se vor înșela unul pe altul și vor alerga spre obiectivele lor respective foarte precise. Războiul psihologic extrem creat de actori de top precum și dezvoltarea imprevizibilă a poveștii care are loc din cauza conflictelor și îndoielilor dintre personaje ridică așteptarea telespectatorilor pentru nașterea unui alt serial bine construit.

A venit timpul să vedeți și voi nou teaser chiar mai jos.

Pe final trebuie să vă zic că noua dramă “Narco-Saints” va avea premiera la Netflix pe data de 9 septembrie.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.