collage-20

Woo Do Hwan, Bona și Cha Hak Yeon au acceptat provocarea unui serial istoric

Am aflat că Woo Do Hwan, Bona din WJSN și Chan Hak yeon se pregătesc să ne încânte cu un nou proiect. Ei vor juca împreună într-un nou serial coreean.

De curând, a fost confirmat faptul că Woo Do Hwan, Bona și Cha Hak Yeon vor juca în noua dramă pe care postul coreean MBC o pregătește . Se pare că se va numi „Joseon Attorney” (titlu literal).

Cu dată cu vestea au apărut și câteva informații despre drama nouă. Se pare că „Joseon Attorney” spune povestea unui oejibu, care ar fi fost de fapt un avocat din dinastia Joseon, care are mare dorință de răzbune pe un inamic care a provocat moartea părinților săi printr-un proces. Deși drama începe cu tema răzbunării, ea va înfățișa mai multe aspecte, mai exact creșterea și dezvoltarea protagonistului, care devine treptat un adevărat avocat care are grijă de oameni.

Și dacă vă întrebați ce va avea această dramă mai special, ei bine trebuie să vă spun că va fi inedită, deoarece tratează povestea unui avocat din dinastia Joseon, spre deosebire de alte drame istorice care descriu în principal poveștile familiilor regale.

Foto: Soompi

Woo Do Hwan, care s-a impus ca o stea în ascensiune lăsând impresii puternice în urma interpretării sale în drame precum „Save Me” și „MAD DOG”, și-a consolidat poziția de actor principal promițător prin „My Country” și „The King: Eternal Monarch”. Actorul îl va interpreta pe protagonistul Kang Han Soo, un avocat cu un farmec deosebit. Cred că aceasta va fi drama lui de revenire la activitățile obișnuite, după mică pauză cauzată de înrolarea sa în armată.

Bona din WJSN, care și-a preluat perfect personajul din „Twenty Five, Twenty One”, va avea de această dată rolul lui Lee Yeon Joo, o prințesă căreia îi pasă cu adevărat de țară și de oameni din regat. Lee Yeon Joo este o femeie care nu se consideră norocoasă deloc, și chiar ajunge se aibe parte de o dragoste și mai complicată în timp ce își ascunde adevărata identitate.

Cha Hak Yeon (liderul trupei VIXX) care și-a făcut cunoscută prezența pe micul ecran prin proiecte precum „Mine” și „Bad and Crazy”, îl va juca pe Yoo Ji Seon, judecător la Hanseongbu și singurul fiu din generația a treia al celei mai prestigioase familii din Dinastia Joseon. Yoo Ji Seon este o persoană care se străduiește să realizeze o judecată corectă și are un vis care nu poate fi realizat din cauza decalajului dintre idealurile sale și realitate pe care o trăiește.

Nerăbdarea este mare pentru noua dramă istorică, „Joseon Attorney”, care va fi interpretată de cei trei tineri actori care posedă farmece unice diferite.

Pe final, vă mai spun că filmările pentru “Joseon Attorney” vor începe în curând.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.