Picsart_22-09-08_21-26-42-107

Trend neobișnuit pe Twitter: “Diana Jungkook” Internauţii își dezvăluie cunoștințele despre teoria reîncarnării Prinţesei Diana în Jungkook

Odată cu moartea Reginei Elisabeta a-II-a a Marii Britanii, internauţii şi-au reamintit de faptul că dacă ar fi trăit, prinţesa Diana ar fi devenit regină-consoartă. Cu această ocazie, teoria reîncarnării prinţesei Diana în membrul grupului BTS, Jungkook, s-a popularizat din nou pe Twitter, datorită fanilor grupului. Însă de această dată, surprinzător a fost faptul că mulţi internauţi care nu sunt fani BTS sau K-pop, în general, au participat la acestă discuţie, demonstrând astfel că deja ştiau de existenţa acestei teorii haioase.

Practic, teoria spune că Jungkook ar fi reîncarnarea prinţesei Diana, pentru că acesta s-a născut pe 1 septembrie 1997, la o zi de la moartea tragică a acesteia, într-un accident de maşină, în Paris.

Mulţi internauţi, printre care şi conturi oficiale, cu bifă albastră, au început să povestească pe Twitter cum au aflat despre teoria conform căreia Jungkook este reîncarnarea prinţesei Diana şi astfel au creat haos pe reţeaua de socializare chiar în ziua în care Regina Elisabeta a-II-a a murit.

Sursa: allkpop.com

Știri despre această teorie au mai fost publicate în ziare și articole de presă, în trecut.

Fanii BTS o apreciază pe prințesa Diana și, cu această ocazie, au început chiar să găsească imagini similare cu Jungkook și cu prințesa și chiar să editeze clipuri video cu asemănările dintre cei doi.

“Jungkook Diana” a început să fie în tendințe pe Twitter și a devenit subiectul principal la nivel mondial legat de Prințesa Diana, potrivit Google Trends.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.