sddefault

A fost lansat un teaser pentru drama “Love In Contract”.  Park Min Young se confruntă cu o dilemă

A venit timpul să vă zic câteva lucruri despre o nouă dramă care se pregătește de lansare. Este cel mai nou proiect care va fi difuzat de postul coreean tvN și se va numi “Love in Contract”. Se pare că ieri producătorii au lansat un nou teaser pentru a stârni curiozitatea fanilor.

Mai întâi, trebuie să vă spun că „Love in Contract” este descrisă ca o comedie romantică despre un serviciu care oferă soții false persoanelor singure care au nevoie de parteneri pe care să le aducă la întâlniri sociale, cum ar fi reuniuni școlare și cine speciale pentru cuplurile căsătorite.

Foto:MyGoodTimes

În rolurile principale, vom regăsi câțiva actori foarte populari în acest moment. Mai exact, actrița Park Min Young va juca rolul unei false soții profesioniste, pe nume Choi Sang Eun, care se trezește prinsă între clientul de lungă durată Jung Ji Ho (rolul lui Go Kyung Pyo) – cu care are un contract exclusiv pe termen lung pentru zilele de luni, miercuri și vineri – și noul venit Kang Hae Jin (rol interpretat de Kim Jae Young), care vrea să semneze un contract cu ea pentru marți, joi și sâmbătă.

Teaserul recent lansat surprinde relația complicată a lui Choi Sang Eun cu clientul ei de lungă durată Jung Ji Ho și noul client Kang Hae Jin. După ce Kang Hae Jin o întâlnește pe Choi Sang Eun, el comentează: „Este ceva prost dacă nu mă pot concentra doar pentru că prima mea dragoste a apărut la vârsta de 30 de ani”. Teaserul îi face pe spectatori să se întrebe dacă nu cumva prima dragoste a lui Kang Hae Jin este chiar Choi Sang Eun și care este adevărul din spatele relației dintre ce doi.

Pe măsură ce Choi Sang Eun decide să se retragă de la slujba ei de a lua căsătorii false contractuale, relația ei cu Jung Ji Ho se va schimba. Când a fost întrebată despre retragerea ei, Choi Sang Eun îi spune prietenului ei apropiat Woo Kwang Nam (Kang Hyung Suk): „Nu am rezolvat lucrurile cu domnul de miercuri si vineri”, referindu-se la clientul ei de multă vreme. În legătură cu acest subiect, Woo Kwang Nam comentează: „Îți place de el”. La final, Choi Sang Eun și Jung Ji Ho ajung să împartă o masă împreună, iar Choi Sang Eun comentează: „Și eu sunt curioasă despre tine”

Cam atât am putut să vă zic. Acum a venit momentul să priviți și voi acest filmulet nou lansat.

Dacă deja v-am făcut curioși, să știți că aceasta dramă va începe chiar în această luna. Mai multe detalii despre ea în curând.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.