B6pD1_2f

Producătorii viitoarei drame în care joacă Song Joong Ki dezvăluie distribuția finală

Producătorii viitoarei drame „Reborn Rich” în care joacă Song Joong Ki, Shin Hyun Been și Lee Sung Min, au confirmat, de curând, informațiile despre distribuție și programul de difuzare.

Foto: Latestly

Având la bază un roman web de succes, „Reborn Rich” va fi o dramă fantastică plasată într-o perioadă dificilă, mai exact în anii ’80. Va prezenta povestea secretarului unei familii înstărite, Yoon Hyun Woo (rolul lui Song Joong Ki), care renaște ca fiul cel mai mic al familiei, pe nume Jin Do Joon (interpretat tot de Song Joong Ki), potrivit Soompi.

Prin urmare, de acum am aflat că Song Joong Ki îl va juca pe Yoon Hyun Woo, care moare după ce a fost acuzat de delapidare de către familia Grupului Sunyang căreia i-a rămas loial toată viața. Totuși se întâmplă un lucru surprinzător, el renaște ca fiul cel mai mic al familiei, Jin Do Joon, și lucrează pentru a prelua compania condus fiind de răzbunare.

Lee Sung Min a fost confirmat anterior pentru a juca rolul lui Jin Yang Chul, conducătorul Grupului Sunyang. După ce a crescut în sărăcie, a urcat în vârful lumii financiare și a devenit un personaj necruțător competitiv și dur, ce posedă o lăcomie nesfârșită pentru a avea cât mai mulți bani.

Actrița Shin Hyun Been va avea rolul procurorului de anchetă anticorupție Seo Min Young, care provine dintr-o familie juridică prestigioasă. Cu porecla de „grim reaper-ul Grupului Sunyang”, Seo Min Young se va apropia periculos de mult de limitele legalității dacă este de dragul de a servi justiția.

În plus, trebuie să mai spun că actorul Yoon Je Moon a fost distribuit în rolul fiului cel mai mare al lui Jin Yang Chul, Jin Young Ki, în timp ce Kim Jung Nan o va juca pe Son Jung Rae, soția lui Jin Young Ki, care are mentalitatea tipică de chaebol și o personalitate neglijentă. Jo Han Chul va prelua rolul celui de-al doilea fiu cel mare al lui Jin Yang Chul, Jin Dong Ki, un personaj grozav care poate să-și folosească creierul pentru trucuri mărunte. Seo Jae Hee o va interpreta pe soția lui Jin Dong Ki, Yoo Ji Na, care provine dintr-o familie distinsă. Se confirmă că Kim Young Jae va juca rolul tatălui lui Jin Do Joon și al treilea fiu al lui Jin Yang Chul, Jin Yoon Ki. Jung Hye Young se va transforma în fosta vedetă de top și mama lui Jin Do Joon, Lee Hae In. Kim Hyun o va interpreta pe soția lui Jin Yang Chul, Lee Pil Ok, care este unul dintre personajele cheie care au contribuit la fondarea Imperiului Sunyang.

Apoi, am mai aflat că Kim Shin Rok preia rolul fiicei lui Jin Yang Chul, Jin Hwa Young, în timp ce Kim Do Hyun îl va juca pe soțul lui Jin Hwa Young, Choi Chang Je, care este numit „Cenuşăreasa masculină”. Park Hyuk Kwon a fost ales ca partenerul lui Jin Do Joon, Oh Se Hyun. Kim Nam Hee îl va juca pe moștenitorul Grupului Sunyang, Jin Sung Joon, iar Park Ji Hyun va prelua rolul lui Mo Hyun Min, care a fost aleasă drept parteneră pentru o căsătorie aranjată. Tiffany (din trupa Girls’ Generation) se va transforma în Rachel, mâna dreaptă a lui Oh Se Hyun.

Foto: Distribuția dramei/ Soompi

Echipa de producție a dramei a declarat: „Reborn Rich este o poveste de viață a unui bărbat care ajunge în pragul morții, dar i se ofeă șansa să reînvie ca fiul cel mai mic al unei familii chaebol în anul 1987. Este un proiect care se desfășoară într-o lume mai specială, fantastică cu un iz retro. Niciunul dintre personajele nu poate fi considerat obișnuit și fiecare are propria lăcomie și dorințe ascunse. Relațiile acestor personaje țesute cu grijă pe deasupra unei perioade tulburi, vor oferi telespectatorilor o anume plăcere și sentimente la un alt nivel.”

Pe final, vă mai spun că acestă dramă este programată spre difuzare pe postul coreean JTBC, dar nu este stabilită încă o dată exactă a premierei. Se pare că va începe cândva în a doua jumătate a acestui an. Mai multe detalii abia așteptăm să aflăm și noi.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.