09077899-d9a8-43b5-bd5e-f297a8aeab82-side-800×500

Namgoong Min și iubita lui, modelul Jin Ah Reum se căsătoresc

Când eu vă ziceam că anul acesta clar se întâmplă ceva, poate nu m-ați crezut dar iată că vin cu o nouă veste. Actorul Namgoong Min și modeul coreean Jin Ah Reum se vor căsători.

Pe 28 septembrie, publicația Dispatch a dezvăluit că cele două celebrități se vor căsători la începutul lunii octombrie. Potrivit rapoartelor, actorul Jung Moon Sung, care a jucat anterior în dramele „Good Manager”, „The Undateables” și „The Veil” cu Namgoong Min, va fi responsabil de găzduirea ceremoniei de nuntă.

Foto: Soompi

Ca un răspuns la aflarea veștii, compania lui Namgoong Min, 935 Entertainment a hotărât să ofere următorul comunicat:

Buna ziua. Aici este 935 Entertainment.

Actorul Namgoong Min și iubita lui cu care are o relație de lungă durată, Jin Ah Reum, au ajuns în punctul își doresc ca dragostea lor îndelungată să rodească și mai mult și astfel vor să devină parteneri de încredere pe viață.

Prin urmare vă anunțăm că cei doi vor face pasul cel mare, iar nunta va avea loc pe 7 octombrie într-o locație din Seul. Ceremonia se va desfășura, în liniște, având alături rudele și cunoștințele apropiate celor doi. Cu această ocazie, apelăm la înțelegerea voastră generoasă legată de faptul că nu putem da detalii mai multe deoarece totul va avea loc în privat.

Vă solicităm să oferiți sprijinul cald și binecuvântările voastre pentru zilele viitoare ale acestor doi parteneri care vor face un prim pas semnificativ în viața lor. Cei doi vor continua să-și întâmpine fanii cu aspecte și mai îmbunătățite ale lor, astfel încât să poată răsplăti tot sprijinul vostru!

Vă rugăm să continuați să arătați mult interes și dragoste pentru actorul Namgoong Min!

Vă mulțumim.

Vă readuc aminte că actorul Namgoong Min și Jin Ah Reum s-au întâlnit pentru prima dată ca regizor și actriță prin intermediul filmului din 2015 „Light My Fire”. În anul următor, ei și-au confirmat relația, iar cuplul se întâlnește de șapte ani. La gala MBC Drama Awards 2021, în care Namgoong Min a luat Marele Premiu (Daesang) pentru interpretarea sa din drama „The Veil”, el a mărturisit în discursul său de acceptare: „Ah Reum, mulțumesc că ai rămas mereu alături de mine și te iubesc”.

În prezent, îl putem vedea pe Namgoong Min în noua dramă „One Dollar Lawyer” de la SBS, care are scoruri impresionante de audiență doar cu primele două episoade.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.