27789-pesona-ha-ji-won-di-curtain-call-instagramatkbsdrama

S-a lansat primul teaser al noii drame “Curtain Call”. Ha Ji Won și Kang Ha Neul, între secrete și situații la limită

În aceste zile am aflat o veste pe care sincer o cam așteptam de ceva vreme. Am aflat mai multe detalii despre următoarea dramă a actriței Ha Ji Won pentru că echipa de producție a hotărât să lanseze primul teaser al dramei. Ea se va numi “Curtain Call”, iar alături de Ha Ji Won va fi chiar Kang Ha Neul, un alt actor pe care sincer abia îl așteptam să se întoarcă în atenția noastră cu un alt proiect.

Cu această ocazie au fost dezvăluite publicului mai mai multe informații despre drama. “Curtain Call” va fi difuzată de postul coreean KBS2 și va prezenta povestea lui Ja Geum Soon (rolul interpretat de Go Doo Shim), o femeie nord-coreeancă care pleacă în Coreea de Sud și fondează Paradise Hotel. Aflată la un anumit punct din viața ei și fără prea mult timp rămas, ea se intersectează cu actorul de teatru Yoo Jae Heon (rolul lui Kang Ha Neul) pentru a-și îndeplini ultima dorință, târându-l astfel într-o rețea de secrete, adevăruri și minciuni, în timp ce el se preface a fi nepotul ei și se confruntă chiar cu familia lui Ja Geum Soon.(Soompi)

Foto: Soompi

„Curtain Call” este una dintre cele mai așteptate drame programată să fie lansată în ultima jumătate a anului 2022, iar noul teaser a contribuit la creșterea entuziasmului spectatorilor în legătură cu povestea pregătită.

Previzualizarea arată abilitățile de actorie fascinante ale distribuției, în timp ce scenele oscilează între trecut și prezent într-un ritm rapid, arătând câteva imagini ale poveștii mărețe care urmează.

Mai exact, Ja Geum Soon pare să-și amintească lucruri din trecut, în timp ce se uită la o ramă, când dintr-o dată, scena trece în trecut în care un bărbat și o femeie (actorii Kang Ha Neul și Ha Ji Won) sunt urmăriți de ceva în timp ce fug pentru a-și proteja viețile, doar ca să se oprească brusc și să se privească cu drag unul la altul.

Imediat după aceea, vedem o scenă în care bărbatul (interpretat de Kang Ha Neul) este îmbracat într-o uniformă militară nord-coreeană, moment în care strigă: „Republica Populară Democrată Coreea!” Tensiunile cresc la sunetul unor focuri de armă, doar pentru ca spectatorii să devină oarecum relaxați, dar ușor confuzi, în timp ce un bărbat misterios (rolul lui Sung Dong Il) îl întreabă pe Yoo Jae Heon: „Ai vrea să faci o piesă cu mine?”

Starea de spirit și muzica devin misterioase când Park Se Yeon (interpretată de Ha Ji Won) apare ca lucrând în Hotelul Paradise, părând a fi într-o confruntare destul de tensionată cu cineva a cărui identitate nu este dezvăluită. Previzualizarea continuă să arate scenă după scenă într-un stil rapid, introducând bucăți de comedie alături de momentele serioase și misterioase care îi lasă pe spectatori cu sentimentul curiozității în creștere dorind să afle mai multe.

În cele din urmă, Yoo Jae Heon poate fi auzit spunându-i lui Ja Geum Soon: „După ce te trimis departe, trebuie să mă întorc acolo unde îmi este locul. Cât timp sunt aici, te rog folosește-mă.” Teaserul se încheie cu titlul dramei văzut deasupra unei perdele ondulate,care amintește de o adevărată cortină care semnalează sfârșitul spectacolului.

A venit momentul să vă invit sa vedeți teaserul nou chiar aici.

Producătorii dramei au promis: „Nu vă veți putea smulge ochii nici măcar o clipă, din cauza acestor povești incitante și a intrigilor captivante care pot fi găsite doar în noua producție „Curtain Call”.

Pe final, trebuie să vă mai zic că nu mai avem foarte mult de așteptat pentru a vedea episoadele acestei drame. Ea se va lansa fix la finalul lunii, pe 31 octombrie. Eu sunt foarte încântată de ceea ce am văzut, așa că abia aștept premiera.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.