Untitled

Taeyang de la BIGBANG a semnat un contract cu The Black Label Inc, companie asociată a YG Entertainment

Cântărețul Taeyang, mebrul trupei de băieți BIGBANG, a semnat un contract de management cu The Black Label (더 블랙 레이블), companie condus de producătorul K-pop Teddy, potrivit anunțului făcut, pe 26 decembrie, de fosta sa agenție, relatează The Korea Times care citează agenția sud coreeană de presă Yonhap.

„Taeyang din BIGBANG a venit să lucreze ca artist al The Black Label, companie afiliat la YG Entertainment”, a spus YG într-un comunicat de presă.

Fondată de Teddy, care a fost principalul producător YG, în 2016, The Black Label găzduiește acumnume sonore din industria K-popului, cum ar fi Zion. T, Jeon Somi și R.Tee.


„Suntem cu adevărat bucuroși să anunțăm noul început al lui Taeyang”, a spus YG. „Nu există nicio schimbare în statutul său în marea familie YG și ca membru al BIGBANG. Din moment ce știm că mulți oameni așteaptă activitățile grupului, vom depune eforturi pentru aceasta împreună.”

Trupa de băieți BIGBANG a debutat ca un grup de cinci membri în anul 2006 și de atunci a lansat o serie de cântece de succes, cum ar fi „Lies”, „Last Farewell”, „Fantastic Baby” și „Bang Bang Bang”, fiind în fruntea expansiunii valului coreean în întreaga Asia.

După plecarea lui Seungri, grupul a revenit ca cvartet cu un nou single, „Still Life”, în aprilie, după patru ani de pauză cauzată în principal de înrolările militare ale membrilor trupei.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.