park

Park Hyung Sik este învăluit în mister în afișul pentru viitoarea dramă “Our Blooming Youth”

Our Blooming Youth” (cunoscut anterior sub numele de “Youth Monthly Talk”) spune povestea unui prinț care suferă de un blestem misterios și a unei femei geniale care este acuzată de uciderea membrilor familiei sale. Povestea lor de dragoste se dezvoltă în urma procesului prin care bărbatul o salvează pe femeie de acuzația falsă a acesteia, iar femeia îl salvează pe bărbat de blestemul său. “Our Blooming Youth” îi are ca protagoniști pe Park Hyung Sik în rolul prințului moștenitor Lee Hwan și pe Jeon So Nee în rolul unei femei pe nume Min Jae Yi.

Cel mai nou poster îl înfățișează pe Park Hyung Sik, care este învăluit în mister în timp ce își asumă rolul prințului moștenitor Lee Hwan. Prințul moștenitor stă singur într-o bibliotecă prăfuită, părând să strălucească chiar și în mijlocul întunericului sufocant, suferind de un blestem necunoscut. Pe chipul său se citește confuzie, în timp ce se află în centrul atâtor mistere. De ce a primit un astfel de blestem? Cine este adevăratul criminal? Având în vedere cât de multe lucruri rămân fără răspuns, este incredibil de greu pentru prințul moștenitor să aibă încredere în cineva, o emoție care este bine surprinsă în fraza “În cine trebuie să am încredere și de cine trebuie să fiu suspicios?”, scrisă în partea de jos a afișului.

În fața prințului se află două rafturi de cărți care s-au despărțit pentru a lăsa să pătrundă o lumină strălucitoare care străpunge întunericul, acționând aproape ca un far care îl conduce pe Lee Hwan spre adevăr. Unde îl va conduce și ce va descoperi Lee Hwan?

Sursa: Soompi




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.