01

Relația dintre Kim Jung Hyun și Im Soo Hyang este la fel de miraculoasă ca zăpada într-o zi de vară în posterul „Kokdu: Season of Deity”

Relația dintre Kim Jung Hyun și Im Soo Hyang este la fel de miraculoasă ca zăpada într-o zi de vară în posterul „Kokdu: Season of Deity”, scrie Soompi.com.

„Kokdu: Season of Deity” este o poveste de dragoste fantastică care îl are în centrul său pe Kokdu (Kim Jung Hyun) în rolul Morții extrem de seducătoare, care vine pe această lume odată la fiecare 99 de ani pentru a-i pedepsi pe oamenii.

Kokdu o întâlnește însă pe Han Gye Jeol (Im Soo Hyang), un medic cu abilități misterioase, și începe să lucreze și el ca medic aflat în vizită pe această lume.

Cel mai nou poster dat publicității cu doar câteva ore în urmă îi înfățișează pe Kokdu și Han Gye Jeol stând îmbrățișați într-o noapte luxuriantă de vară. Este puțin ciudat să-l vezi pe Kokdu îmbrățișându-o pe Han Gyeo Jeol, având în vedere faptul că cei doi vin din locuri atât de diferite. El este Moartea, menit să conducă oamenii spre viața de apoi, în timp ce ea este doar un simplu muritor. Dar există ceva, un sentiment inexplicabil de tandrețe transmis de cei doi, iar telespectatorii sunt lăsați să se întrebe ce fel de poveste le rezervă cele două personaje.

Pe lângă cele două personaje scoase parcă dintr-un basm, vederea zăpezii albe în mijlocul unei scene de vară va atrage cu siguranță atenția spectatorilor. Relația dintre Kokdu și Han Gye Jeol pare să fi depășit, astfel, multe anotimpuri și se simte aproape ca un miracol, la fel ca zăpada în mijlocul verii.

„Kokdu: Season of Deity” va avea premiera pe 27 ianuarie, la ora 21:50. KST.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.