Untitled

Accident urmat de un incendiu puternic, în Seul: cel puţin 5 morţi şi 20 de răniţi

Cinci persoane au murit într-un accident între un autobuz şi un camion care a provocat un incendiu uriaş într-un tunel rutier de la periferia Seulului, au anunțat, joi, pompieri sud-coreeni, potrivit AFP preluată de Realitatea.Net.

Incendiul a izbucnit după ce un autobuz a intrat în coliziune cu un camion, la ora locală 13.50 (6.50, ora României), în Tunelul Rutier Gwacheon.

Imagini de la faţa locului, difuzate de presa sud-coreeană, surprind flăcări uriaşe şi coloane de fum ieşind din tunel, în timp ce sute de pompieri se luptă cu flăcările.

Tunelul suspendat – conceput să protejeze clădirile din jur de zgomotul circulaţiei rutiere, a fost înghiţit rapid de flăcări, însă pompierii au reuşit să-l controleze.

„Efectuăm căutări în interiorul tunelului, în cazul în care există alte victim. Aproximativ 20 de persoane primesc îngrijiri după ce au inhalat fum”, a declarat un reprezentant al pompierilor din Seu

Ministrul sud-coreean de Interne Lee Sang-min a îndemnat la ”desfăşurarea unui maximum de resurse” în vederea salvării de vieţi, potrivit agenţiei de presă Yonhap.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.