Untitled

Kim Nam Gil, Lee Da Hee, Cha Eun Woo și Sung Joon ne demonstrează o sincronizare perfectă cu personajele lor din webtoon-ul „Insula”

„Island” a dezvăluit noile postere atrăgătoare cu personajele serialului!

Bazat pe webtoon-ul de succes cu același nume, „Insula” de la TVING este o dramă fantastică despre un secret întunecat ascuns pe frumoasa insula Jeju – și oamenii care sunt sortiți să lupte cu forțele malefice care încearcă să distrugă lumea, relatează Soompi.com.

Pe 28 decembrie, „Island” a lansat noi postere cu personajele desenate de Yang Kyung Il, artistul din spatele webtoon-ului original. Fiecare afiș îl surprinde pe actorul dramei în contrast cu personajele lor originale webtoon, evidențiind nivelul ridicat de sincronizare.

Kim Nam Gil va juca, astfel, rolul lui Pan, un vânător de monștri nemuritor care a protejat lumea de demonii malefici de mii de ani. Cu toate acestea, identitatea lui îi face în mod tragic imposibil să se înțeleagă cu oamenii. Kim Nam Gil pare ferm în timp ce este înfățișat cu o privire rece și încrezătoare în noul poster.

Lee Da Hee o va portretiza pe Won Mi Ho, o profesoară și, totodată, moștenitoare chaebol care posedă o putere inimaginabilă. de care nu este conștientă. Pe lângă faptul că surprinde farmecele moderne și atrăgătoare ale lui Won Mi Ho, Lee Da Hee prezintă și aceeași aluniță sub ochi ca și personajul webtoon.

Cha Eun Woo, membrul trupei ASTRO, va interpreta un tânăr preot exorcist cunoscut sub numele de John, iar Sung Joon îl înfățișează pe misteriosul Goong Tan, care a fost „abandonat de lume”.

Echipa de producție a comentat: „Afișele sincronizate lansate recent au fost desenate personal de artistul webtoonului original Yang Kyung Il pentru serialul „Insula”. Afișele create recent cu referiri la caracteristicile fizice ale personajelor și sincronizarea actorilor cu personajele din webtoon prezintă imaginea perfectă a acestor personaje, care prind astfel viață. Vă solicităm interesul pentru actoria pasională a actorilor noștri, care și-au adus fiecare personaje la viață prin analize meticuloase ale personajelor.”

Serialul „Insula” de la TVING va avea premiera pe 30 decembrie.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.