BeFunky-collage

Jungkook din BTS şi IU, pe lista Rolling Stone a celor mai buni cântăreţi ai tuturor timpurilor

Cântăreața IU și Jungkook din grupul BTS au fost numiți pe lista Rolling Stone cu „Ce mai buni cântăreți ai tuturor timpurilor”. Ei sunt singurii cântăreți K-pop de pe lista dezvăluită la începutul anului 2023, scrie Korea Joongang Daily.

În această listă fost incluși 200 de cântăreți din toate regiunile și generațiile, precum Aretha Franklin, care s-a clasat pe locul 1, urmată de Whitney Houston, Sam Cooke, Billie Holiday și Mariah Carey.

Cei doi cântăreți coreeni au fost amândoi lăudați pentru vocea lor. IU se află pe locul 135, iar Jungkook pe 191.

Jungkook a fost descris de jurnaliştii Rolling Stone drept „cel mai tânăr membru cu mai multe fațete al BTS”.

„Este un interpret puternic, a scris mai multe cântece și este cunoscut că este extrem de muncitor și umil, în ciuda succesului pe care l-a experimentat la o vârstă atât de fragedă”, se mai spune în articol.

Sursa: MeltingJK via Twitter

„El atinge note înalte cu ușurință și se armonizează cu membrii săi fără efort, oferind mereu publicului noi ad-lib-uri și riff-uri vocale neașteptate pentru a menține lucrurile interesante, de la melodiile sale oficiale solo precum „Euphoria” până la cover-urile pe care le încarcă pentru fani pe SoundCloud-ul grupului BTS.”

Despre IU: „De la hit-ul ei din 2010 „Good Day” [care a adunat laude binemeritate pentru punctul culminant magnific al piesei, în care artista atinge trei octave], IU a devenit una dintre cele mai apreciate vocaliste din muzica sud-coreeană”, au scris jurnaliştii Rolling Stone.

Sursa: IUDOTCOM (http://930516.com/)

„În ciuda faptului că are o voce caldă, ea are o gamă vocală largă, o livrare puternică și o versatilitate care i-a permis să treacă cu ușurință de la bossa nova la stilul pop din anii 90 și de la jazz la balade.”

Felicitări amândurora pentru această performanţă!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.