00

Song Hye Kyo începe anul în forță. Pictorial exploziv în numărul de februarie al Elle Korea

Pe 10 ianuarie, revista ELLE Korea a lansat un pictorial fabulous pentru numărul din februarie, având-o în lumina reflectoarelor pe actrița Song Hye Kyo. În interviul care a urmat pictorialului, Song Hye Kyo a vorbit despre cel mai recent rolul al său (Moon Dong Eun) din drama „The Glory”, care în prezent primește multă atenție și dragoste din partea telespectatorilor. Drama spune povestea unei foste victime a violenței brutale în școală (bolling), care jură să se răzbune pe agresorii săi după ce ajunge profesoară de școală elementară în unitatea de învățământ a copilului acestora.

Song Hye Kyo și-a exprimat, astfel, satisfacția în cee ace privește filmarea acestei dramei, spunând: „Au fost multe scene dinamice în care Dong Eun își exprimă emoțiile. Eram încântată să exprim emoțiile pe care nu le-am avut înainte (prin actorie -n.r.). M-am simțit atât de fericită când stăteam întinsă în camera mea după ce am terminat de filmat scenele dificile.”

În plus de asta, actrița a crescut așteptarea spectatorilor pentru partea doua a dramei, mărturisind: „‘The Glory Part 2’ are mai multe de dezvăluit. Va fi mai captivantă.”

Song Hye Kyo a menționat că nu și-a monitorizat prea mult scenele în timpul filmărilor din cauza fricii de a avea tendința să-și modifce personajul. Ea a spus: „Sunt mulțumită de Moon Dong Eun”. Când a fost întrebată cum dorește ca Moon Dong Eun să arate în exterior, ea a răspuns: „Am vrut să pară epuizată și slabă. O persoană hotărâtă să se răzbune ar putea lua în greutate, dar m-am gândit că ar fi mai plăcut când făptașii vor fi bătuți de o persoană slabă și mica, a cărei înfățișare îi face să se gândească: „Ce e așa de înfricoșător la acea persoană?” Inițial, plănuiam să nu-mi îngrijesc hainele atât de des, dar din moment ce meseria personajului este un profesor care stă în fața copiilor, a trebuit să arăt mai îngrijit și mai ordonat.”


Când a fost întrebată în ce culoare vede lumea acum, Song Hye Kyo a răspuns: „Este în alb. Mi-am terminat bine proiectul, așa că mă simt mai puțin îngrijorată și nu am altceva pentru care să mă pregătesc, fapt care mă face să mă simt fericit și confortabil, fără nicio grijă.”

Puteți găsi mai multe imagini și interviuri ale lui Song Hye Kyo în numărul din februarie al ELLE și pe site-ul revistei.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.