Untitled

Seo In Guk și Park So Dam, în discuții pentru o nouă dramă

Seo In Guk și Park So Dam ar putea juca împreună într-o nouă dramă!

Pe 12 ianuarie, o instituție de presă a raportat că Seo In Guk și Park So Dam vor juca în noua dramă „Death’s Game” (titlul provizoriu -n.r.). Ca răspuns la această informație, agențiile celor doi actori au confirmat că acestora li s-au oferit rolurile principale în drama menționată și că le evaluează în prezent pozitiv, fapt ce înseamnă că artiștii sunt înclinați să accepte propunerile primite.

„Death’s Game” este o dramă realizată pe baza popularului webtoon cu același nume, care spune povestea unei persoane care începe o nouă viață. Anterior, Kang Ha Neul a fost în discuții pentru rolul personajului principal masculin Choi Yi Jae, dar negocierile pentru rolul său au eșuat.

Seo In Guk a jucat anterior în „Café Minamdang” de la KBS2, care s-a încheiat în august 2022, și i-a bucurat pe fanii săi prin proiectul cinematografic „Project Wolf Hunt”, care a fost lansat în septembrie 2022.

De cealaltă parte, Park So Dam, care a suferit o intervenție chirurgicală de cancer papilar în decembrie 2021 și și-a anunțat recuperarea în februarie 2022, se pregătește pentru lansarea viitorului ei film „Ghost” pe 18 ianuarie, respectiv săptămâna următoare. Noi îi ținem pumnii acestei minunate actrițe!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.