Untitled

Celebrul compozitor japonez Ryuichi Sakamoto vorbește despre întâlnirea recentă cu Suga din BTS

Sakamoto a povestit cum a decurs întâlnirea cu SUGA în ultima parte din ‘How Many Full Moons Will I See in the Future’ („Câte luni pline voi vedea în viitor”), un eseu publicat în prezent în revista literară japoneză Shincho, potrivit allkpop.

Sakamoto a publicat o serie de eseuri în Shincho încă din iunie anul trecut, iar în cel mai recent număr, care a fost lansat pe 7 ianuarie, și-a împărtășit sentimentele despre întâlnirea cu SUGA, precum și despre compunerea muzicii pentru noul film al regizorului Hirokazu Kore-eda, „Monstru”.

Potrivit lui Sakamoto, el a avut o întâlnire privată cu SUGA la sfârșitul lunii septembrie anul trecut, în timp ce membrul BTS se afla la Tokyo. Deși s-au putut întâlni doar pentru o perioadă scurtă de timp, compozitorul a remarcat că cei doi au putut face schimb de opinii muzicale care au depășit naționalitatea, vârsta și generația. „[SUGA] se gândește atât de mult la muzică încât s-ar putea crede că nu are alte hobby-uri”, a comentat compozitorul despre întâlnirea lor.

Între timp, Sakamoto a câștigat anterior un premiu Oscar, unulBAFTA, un Grammy și 2 premii Globul de Aur pentru munca sa în muzica originală de film, inclusiv „Ultimul împărat” (1987), în timp ce SUGA și-a făcut un renume ca producător datorită colaborărilor cu artiști precum IU, Psy, Epik High și Giriboy, printre mulți alții.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.