unnamed

BREAKING NEWS: Starul sud-coreean Song Joong-ki anunță căsătoria cu Katy Louise Saunders. Cei doi vor fi părinți!

Actorul Song Joong-ki este din nou un bărbat căsătorit și urmează să devină tătic!

Sud-coreeanul în vârstă de 37 de ani a dezvăluit luni pe comunitatea sa de fani online atât căsătoria sa, cât și sarcina noii soții. Anunțul a venit la aproximativ o lună după ce agenția sa a confirmat că are o relație cu o britanică.

„Mi-am luat angajamentul față de Katy Louise Saunders, cu care am împărtășit momente prețioase, să ne petrecem restul vieții împreună”, a scris el. „Odată cu asta ni se va alătura și o nouă viață”, a adăugat el, dând de înțeles faptul că așteaptă un copil.

“Tocmai ne-am înregistrat căsnicia pentru a începe o viață ca un cuplu căsătorit, bazată pe încredere și dragoste profundă. Vom începe călătoria noastră frumoasă și vom petrece zilele rămase împreună”, a spus Joong-ki.

Când au apărut zvonurile conform cărora starul s-ar fi întâlnit cu cineva, iar agenția sa le-a confirmat luna trecută, s-a presupus la scară largă că femeia este Saunders, care a apărut în mai multe filme, dar nu a mai jucat de ceva timp. Ea l-a însoțit pe Song la o conferință de presă în Singapore la începutul lunii decembrie.

Song a spus că soția lui este o femeie bună, pasională și înțeleaptă, care i-a câștigat respectul. „Cu o responsabilitate și o pasiune mai mari, voi depune eforturi pentru a deveni o persoană și un actor mai bun”.

În 2017, Song s-a căsătorit cu actrița vedetă Song Hye-kyo, după ce au jucat împreună în serialul de succes „Descendants of the Sun”, anul precedent. Din păcate aceștia au divorțat aproximativ 20 de luni mai târziu.

Sursa: Korea Times




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.