64501B09-9FFD-453F-AED9-991F73677E25

IU și Park Bo Gum confirmați pentru o nouă dramă de către scenaristul “Fight For My Way” și regizorul “My Mister”

IU și Park Bo Gum se vor uni într-o nouă dramă!

Pe 27 ianuarie, compania de producție Pan Entertainment a confirmat că cei doi actori vor juca în viitoarea dramă “You Have Done Well” (titlu literal), cu titlul coreean scris în dialectul Jeju.

Viitoarea dramă va spune poveștile de viață ale lui Ae Soon și Gwan Shik, care s-au născut pe insula Jeju în anii 1950.

IU va prelua rolul lui Ae Soon, care este rebelă, dar care devine nervoasă de fiecare dată când se răzvrătește. Ea nu are o situație materială bună, dar este mereu strălucitoare și plină de pozitivitate. Ea visează să devină poetă, deși nu poate merge la școală, și este un personaj îndrăzneț care nu ascunde nicio emoție.

Park Bo Gum a fost distribuit pentru rolul lui Gwan Shik, un personaj extrem de sârguincios și liniștit. Totuși, romantismul nu este un punct forte pentru el și nu știe cum să se comporte dacă Ae Soon plânge sau râde, dar este un războinic tăcut care o iubește doar pe Ae Soon de la bun început și care își varsă tot sufletul în a o iubi.

“You Have Done Well” va fi scris de scenaristul de succes Im Sang Choon din “Fight for My Way” și “When the Camellia Blooms” și regizat de Kim Won Seok, care a lucrat anterior la “Misaeng (Incomplete Life)”, “Signal” și “My Mister”.

Drama este programată să înceapă producția în prima jumătate a acestui an.

Sursa: Soompi




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.