Untitled

Fotografii uimitoare cu Jun Ji Hyun și Son Heung Min la Burberry Show din Londra

Cât de mică este lumea! Vedetele coreene de top Jun Ji Hyun și Son Heung Min s-au întâlnit, săptămâna aceasta, la Londra.

Pe 20 februarie, actrița Jun Ji Hyun și jucătorul de fotbal Son Heung Min au participat la spectacolul Burberry 2023 F/W Collection, organizat în cadrul Săptămânei Modei de la Londra, relatează Soompi.com.

W Korea a distribuit un videoclip cu cele două vedete pozând împreună în cadrul show-ului, atrăgând multă entuziasm din partea fanilor din întreaga lume.

Un alt videoclip îi arată pe cei doi în timp ce poartă o conversație amicală, în timp ce Jun Ji Hyun spune: „Îți mulțumesc foarte mult pentru autograful tău”, iar Son Heung Min răspunde: „Nu, nu, desigur că ar trebui să [îți dau autograful]”. Jun Ji Hyun adaugă: „Sunt un mare fan”, iar Son Heung Min a răspuns: „Mulțumesc mult. Este o onoare.”

Jun Ji Hyun – cunoscută și ca Gianna Jung – este o actriță sud-coreeană foarte îndrăgită în Asia și nu numai datorită modului excepțional în care ăși interpretează rolurile. Dintre dramele în care a jucat amintim „My Love From the Star”, „Assassination”, „The Legend of the Blue Sea” și, cel mai recent serial, „Jirisan”.

Son Heung Min este un fotbalist emblematic al Coreei de Sud, care joacă la clubul londonez Tottenham Hotspur și este căpitanul echipei naționale coreene. Ambele vedete sunt ambasadoare ai brandului de lux Burberry, ceea ce a dus la prezența lor la evenimentul de la Londra dedicat modei.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.