azi

13 cu noroc din industria de entertainment sud-coreană! Actorii care le încing imaginația fanilor din întreaga lume – abdomenele lor sunt uimitoare

Poate că unul dintre momentele pe care majoritatea fanilor K-dramelor decid să le revadă cel mai des este momentul în care actorul masculin din rolul principal sau secundar își dezvăluie în mod neașteptat abdomenul dezgolit, gest ce face mereu ca inimile telespectatorilor să bată cu putere de emoție și încântare.

Abdomenele dezgolite sunt, cu siguranță, foarte atrăgătoare, mai ales în cazul unor dintre actorii noștri preferați din K-drama. Și, din fericire, mulți dintre ei nu se sfiesc să arate această parte sculptată a fizicului lor impresionant.

La un moment dat, a fost lansată chiar o listă cu actorii coreeni celebri cu cele mai atrăgătoare abdomene. Am dat și noi peste ea, ce-i drept într-un mod total întâmplător, însă ne-a atras atenția imediat, așa că am decis să împărtășim cu voi aceste informații. Imaginile incredibil de sexi provin fie din dramele în care au jucat, fie din ședințele foto pentru coperțile diferitelor reviste sau sunt doar update-uri de zi cu zi de la sala de fitness care nu pot lăsa indiferent nici pe cei mai pretențioși dintre noi.

Top 13 actori coreeni cu cele mai sexi abdomene:

1.  Woo Do Hwan

După eliberarea din armată pe 5 ianuarie 2022, Woo Do Hwan (30 ani) le-a oferit fanilor aceste fotografii uimitoare realizate cu prilejul pictorialul său pentru revista VOGUE. Chiar și cu topul din plasă pe el, puteți avea o vedere magnifică și clară a abdomenului său impresionant și cu greu vă veți putea înfrâna dorința bruscă de a nu vă întinde mâinile înspre el.

2.  Lee Je Hoon

Pe lângă abilitățile sale actoricești impecabile și versatile sau capacitatea lui înnăscută de a atrage spectatorii emoțional prin intermediul personajelor sale, dacă mai aveai nevoie de un motiv în plus pentru care ar trebui să vedeți o dramă cu Lee Je Hoon (38 ani), ideea de a vedea abdomenul lui bine definit poate fi impulsul pe care îl așteptați. Cine a văzut „Taxi Driver 2” să ridice mâna! ❤️ 

3. RoWoon (SF9)

Poate că unul dintre cele mai importante momente ale dramei „The King’s Affection” și, sincer, al întregului an 2021 a fost dezvăluirea abdomenului lui RoWoon (26 ani). Un moment neașteptat care i-a lăsat pe mulți muți de admirație, cele 6 pachețele de mușchi bine conturați au oferit și mai multe motive pentru care actorul se află în centrul atenției fanilor din întreaga lume.

4. Kim Seo Ha

Cu toții am înghițit în sec la unison și poate am pus PAUZĂ sau am derulat ÎNAPOI atunci când Kim Seo Ha (29 ani) și-a arătat abdomenul impresionant în drama “The Golden Spoon”. S-ar putea să fi fost un actor puțin cunoscut înainte de această scenă, dar după a stârnit, fără îndoială, interesul multor persoane.

P.S. S-ar putea să-l fi văzut și în drame precum „The King’s Affection” și „Weightlifting Fairy BokJoo”.

5. Kim Kwon

Poate că atunci când dai scroll pe pagina de Instagram a celebrului actor Kim Kwon (33 ani), trebuie să fii așezat și cu ochelarii cu ramă albastră la ochi căci vei rămâne blocat să te uiți la feed-ul lui ore în șir. Actorul este unul care nu se sfiește să-și arate fizicul uimitor și, sincer vorbind, nimeni nu are de ce să se plângă pentru asta.

6. Kim Min Gue

Poate că topurile scurte ar trebui să fie aspectul semnăturii actorului în ascensiune, deoarece Kim Min Gue (28 de ani) pur și simplu arată uimitor în această imagine. Chiar și în alb și negru, abdomenul lui sculptat este totuși deosebit de atractiv.

7. Kwon Hyuk

Actorul debutant în vârstă de 34 de ani a devenit un favorit instantaneu printre fani după succesul serialului „The New Employee”. Și în timp ce actoria și aspectul său visător au captivat publicul, poate ceea ce a transformat curiozitatea în interes este tocmai această imagine a fizicului său remarcabil.

8. Mu Jin Sung

Celebrul actor în vârstă de 34 de ani ar putea foarte bine să treacă drept o vedetă de Crossfit, deoarece fizicul său este cu adevărat definit. Oricum l-aș privi, ajung la concluzia că am de-a face cu un adevărat ZEU. Eu îi dau, deci, două inimioare și îl adaug în lista de interes ❤️ ❤️ 

9. Kim Do Wan

Într-un cadru obișnuit, Kim Do Wan (27 de ani) atrage cu ușurință toate privirile, dar când își dezvăluie abdomenul, „complet captivant” este ce I se potrivește cel mai tare, deoarece arată fascinant.

10. Choo Young Woo

Chiar dacă jacheta lui supradimensionată încearcă din greu să ne blocheze privirea, pur și simplu nu poate ascunde forma magnifică a abdomenului său plat, care ne captivează. Și are doar 23 de ani. Multe mai are, practic, să ne dezvăluie!

11. Park Sun Ho

Actorul (29 ani) în ascensiune s-ar fi putut bucura de scenele sale fără cămașă din drama „Hit The Spot”, dar nu este singura dată când fanii au avut ocazia să-i admire abdomenul uimitor, așa că această coperta a revistei Men’s Health trebuie neapărat să fie luată în calcul.

12. Kim Ji Hun

De parcă frumoasele lui plete lungi și înfățișarea absolut fermecătoare nu ar fi de ajuns pentru ca fanii să leșine, celebrul actor în vârstă de 41 de ani are și un abdomen uimitor care, fără îndoială, îi face pe mulți să-și dorească să-l privească fără oprire ore în șir.

13. Kim Zu Hun

Chiar dacă este așezat și îmbrăcat într-o jachetă, dar abdomenul îi este încă vizibil, fapt pentru care nu putem să nu remarcăm cât de atrăgător este. Talentul actoricesc incontestabil și aura sa plină de masculinitate nu sunt în mod clar singura trăsătură atractivă pe care Kim Zu Hun (42 ani) o posedă.

Ce alți actori crezi că arată fenomenal atunci când își dezvăluie abdomenul gol? Lasă-ne răspunsul tău în secțiunea de comentarii.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.