2

Song Joong Ki își exprimă afecțiunea pentru proaspăta sa soție și despre zvonurile care i-au produs furie. Interviul “fără perdea” oferit de actor

Song Joong Ki a apărut pe coperta revistei GQ Korea! În pictorialul absolut senzaționalne, Song Joong Ki atrage atenția cu alura sa matură, dar tinerească, pe care a prezentat-o într-un mod similar și prin intermediul rolului său din drama de succes a JTBC „Reborn Rich”, din 2022. Tot anul trecut, respectiv în decembrie 2022, actorul și-a surprins fanii cu anunțul de căsătorie, urmat de cu știrile despre sarcina soției sale, relatează Soompi.com.

Într-un interviu care a urmat ședinței foto, Song Joong Ki și-a exprimat afecțiunea profundă pentru soția sa, Katy Louise Saunders, afirmând: „Dacă ar trebui să explic ce fel de persoană este Katy, vă pot spune o mulțime de povești despre ce persoană drăguță este ea. Dar, din moment ce interviul de astăzi este limitat în timp și spațiu, nu vă voi putea spune totul. Pur și simplu, este o prietenă care îmi oferă încredere în mai multe aspecte (ale vieții mele – n.r.). De exemplu, sunt gânduri și filosofii pe care le am de obicei, iar ea este o femeie care mă convinge că sunt corecte. (Ea este – n.r.) o prietenă care îmi spune adesea: „Asta sună ca tine”.

Song Joong Ki a vorbit și despre zvonul că soția lui ar fi mamă singură. Actorul a spus: „La început, am fost bine (cu zvonurile apărute în presă – n.r.). A fost un fel de ‘rutină’ pentru noi și chiar dacă mulți oameni ar ști despre asta, dragostea noastră nu s-ar schimba. Dar apoi, când poveștile fără sens au tot crescut, m-am enervat, sincer. Cu excepția numelui universității pe care a urmat-o (Universitatea Milano Bocconi), niciunul dintre zvonuri nu era adevărat.”

Song Joong Ki a mai menționat: „În timp ce furia mea creștea, Katy mi-a spus: ‘Nu trebuie să fii supărat pe acești oameni’. Nu pot spune prea multe despre asta aici, dar ea este genul ăsta de persoană. Ea mă ghidează către o direcție pozitivă și mă echilibrează.”

Song Joong Ki și-a amintit și de ziua în care și-a anunțat căsătoria fanilor săi, spunând: „În acea zi, am înregistrat căsnicia noastră și am urmat strict scenariul și gosa (ritual tradițional coreean ce presupune o rugăciune pentru noroc atunci când un eveniment major se produce în viața cuiva) pentru filmul „My name is Loh Kiwan.” Katy și cu mine am avut apoi parte de o cină târzie după ce am terminat munca. Ziua aceea a fost foarte agitată.”

Fotografiile și interviul complet al lui Song Joong Ki vor fi disponibile în numărul din martie al revistei GQ Korea.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.