na-hye-mi-eric-1111-030123-1024×682

Eric Mun și Na Hye Mi au devenit părinți! Este primul copil al cuplului, după 6 ani de căsnicie

Eric Mun și Na Hye Mi au un băiețel!

Pe 1 martie, agenția lui Eric Mun, TOP Media, a anunțat oficial: „Na Hye Mi a născut astăzi un fiu. Atât mama, cât și copilul sunt sănătoși.”

Fără a oferi prea multe detalii pe marginea acestui subiect, media coreeană relatează, de asemenea, că Eric se bucură de faptul că are un fiu și are grijă de soția sa, Na Hye Mi, și de bebelușul lor.

În timp ce se concentrează pe stabilitatea și recuperarea lui Na Hye Mi, cei doi petrec clipe fericite primind cele mai calde urări de bine din partea familiilor, a rudelor și a cunoscuților lor.

Eric Mun și Na Hye Mi s-au căsătorit în iulie 2017, după cinci ani de relație. În august anul trecut, cuplul a anunțat că așteaptă primul lor copil.

Între noi fie spus, Eric este primul membru al trpei Shinhwa care a devenit tată.

Shinhwa (coreeană: 신화; Hanja: 神話) este o trupă sud-coreeană de băieți foarte populară, cu sediul în Seul. Trupa este formată din șase membri, respectiv Eric Mun, Lee Min-woo, Kim Dong-wan, Shin Hye-sung, Jun Jin și Andy Lee. Lansat de SM Entertainment pe 24 martie 1998, grupul a semnat ulterior cu Good Entertainment (în 2004). În cele din urmă a fost creată Shinhwa Company, care le-a gestionat cariera ca trupă.

Grupul este cunoscut ca fiind mai longevivă trupă de băieți din istoria K-pop-ului și este adesea menționat ca parte a „Primei generații de K-pop”, alături de H.O.T., S.E.S. , g.o.d și Fin.K.L. Munca și longevitatea lor au influențat generațiile viitoare de trupe de idoli K-pop, făcându-i pe mulți să descrie trupa ca fiind „legendară”.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.