Kim-Hyun-Joong-MY-SUN-ALBUM-OUT-27-02-1

Kim Hyung-joong a lansat “My Sun”! Artistul mărturișește:„Priviri neprietenoas? Nu pot convinge pe toată lumea”

Cântărețul Kim Hyun-joong a răspuns cu încredere: „Nu pot convinge pe toată lumea” refirnud-se privirile dezaprobatoare îndreptate către

În vârstă de 36 de ani, Kim Hyun-joong (n. 6 iunie 1986) a organizat un show muzical pentru a celebra lansarea celui de-al treilea album intitulat „My Sun”, eveniment ce a avut loc la Ilchi Art Hall din Seolleung-ro, Seul, pe 27 februarie. În acea zi, Kim Hyun-joong și-a salutat cu timiditate bucurie publicul, spunând simplu „It’s been a while (A trecut ceva timp de când…)” și apoi a cântat live două melodii alături de trupa, dominând scena și atrăgând atenția tutur

În ceea ce privește organizarea unui show muzical după 12 ani de absență, Kim Hyun-joong a spus: „Am vrut să vă salut repede. Au fost diverse lucruri, inclusiv armata și pandemia (care l-au ținut departe de publicul său – n.r.). Sunt puternic, am determinarea de a trăi în lume (în sensul de a reveni în atenția publicului – n.r.), iar acum cred că am și autoritatea de a nu fi defăimat”.

„Cred că sunt aici pentru că sunt mulți oameni care cred în mine și mă susțin în orice situație, familia mea”, a adăugat el.

Acest album se bazează pe viața lui Michael Collins, primul om din lume care a aterizat pe Lună și care a înfruntat partea nevăzută a Lunii. Povestea lucrurilor cu adevărat importante pe care trebuie să le fi simțit după întoarcerea pe Pământ a fost interpretată prin perspectiva unică a lui Kim Hyun-joong.

Piesa principală care dă și titlul albumului, ‘My Sun’, este o melodie conceptuală orientată spre muzică, care durează peste 6 minute și exprimă tema muzicii, conștientizarea că cele mai importante lucruri din viața cuiva sunt familia, prietenii și fanii, prin intermediul muzicii.

Kim Hyun-joong, care a transmis același mesaj prin muzica sa de mai multe ori înainte de episodul care l-a scos pentru multă vreme de pe scena artistică, pare să ne anunțe pe toți decizia sa de a porni la un nou drum în viață, prin noua sa melodie.

În plus, pe album regăsim și piesa „Take Me Home”, în care un copil care se uită la spatele liniștitor al tatălui său, înțelege greutatea vieții în timp ce vede cum spatele părintelui său devine tot mai mic, iar o singură melodie lansată în Japonia în 2020 este adaptată pentru a crea o piesă cu o greutate uluitoare.

În plus, avem parte și de piesa rock „Moon, Sun and Your Song”, care transmite un pic din bucuria zilei noastre universale, dar și melodia soft rock „You’ll Make Me Love”, o expresie retro a sensibilității pure și proaspete a anilor ’90.

Nouă albumul ne-a mers direct la suflet dintr-o mulțime de motive ce au legătură însăși cu existența noastră ca ONG… Vă invit și pe voi să îl ascultați, dacă nu ați făcut-o deja, și să ne spuneți ce părere aveți.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.