Untitled

Lee Jong Suk vorbește deschis despre perioada turbulentă din trecutul său, despre aprecierea profundă pentru IU și multe altele

Într-un interviu pentru revista Esquire Korea, Lee Jong Suk a povestit ce înseamnă pentru el să „caute esența”, aprecierea și dragostea sa sinceră pentru IU și multe altele, potrivit Soompi.

Într-unul dintre interviurile pe care Lee Jong Suk le-a acordat anterior, actorul a menționat: „Eu caut esența”.  Când intervievatorul a adus în discuție acest lucru, Lee Jong Suk a detaliat declarația sa din trecut spunând: „Cred că [esența] se referă la un „principiu” sau la „ideologia” de bază. Nu cred că este un lucru rău să trăiești în timp ce o găsești și încerci să o protejezi. Dar dacă iei acest lucru și îl forțezi asupra altora, spunându-le că și ei trebuie să trăiască după acest principiu, atunci devii un kkondae (un termen folosit în general pentru a descrie o persoană în vârstă care este condescendentă sau folosește vârsta pentru a-și justifica acțiunile).”

De asemenea, actorul și-a amintit: „Acum că mă gândesc la asta, cred că motivul pentru care am spus: „Caut esența” a fost pentru că am fost puțin tulburat în acea perioadă. Toată lumea trece prin această perioadă pe măsură ce ajunge la 30 de ani.  Când aveam 20 de ani, mă gândeam că orice aș face, oamenii mă vor înțelege, dar acum, când am 30 de ani, cred că ar trebui să tratez pe oricine întâlnesc și să vorbesc mai matur. Este un moment în care apare autocenzura, care presupune să devii mai matur în toate. În plus, cred că mă gândeam la aceste lucruri pentru că a fost momentul în care mă întorceam după o perioadă tulbure de serviciu militar.”

Intervievatorul a întrebat dacă „acea persoană” (IU) i-a dat multă putere pe atunci. Lee Jong Suk a râs și a spus în glumă: „Puneți o astfel de întrebare bruscă așa, pur și simplu?”

Actorul a continuat: „Ar putea suna ca un clișeu dacă aș spune că existența ei în sine îmi oferă [un loc] pe care să mă bazez și putere. Dar atât de mulți alți oameni în afară de mine sunt alinați de muzica ei, versurile și cuvintele ei reconfortante.  La fel este și pentru mine. Singura diferență este că primesc acest tip de confort în timp ce am o conversație [cu ea].  Dar, mai presus de toate, suntem prieteni de ceva timp și o consider cea mai amuzantă prietenă din întreaga lume. După cum am menționat mai devreme, când am ajuns la 30 de ani, am fost foarte alinat de acea persoană care mi-a fost prietenă.”

Lee Jong Suk a mai spus: „Suntem prieteni de când aveam 20 de ani, ceea ce înseamnă că ne-am cunoscut când eram destul de tineri. Așa că, atunci când ea îmi spune: „Acum ai devenit mult mai matur,” simt că vreau să devin și mai matur. În plus, mă gândesc în sinea mea că vreau să devin o ființă umană mult mai bună decât sunt acum.”

Acum bucurați/vă de mai multe fotografii din pictorialul pentru Esquire!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.