Oasis_Korean_Drama-p1

Prietenia, pe muchie de cuțit din cauza iubirii, în drama “Oasis”

În urmă cu o zi a avut premiera o dramă mult-așteptată. Vorbim despre „Oasis오아시스”, un serial regizat de Han Hee după un scenariu scris de Jung Hyung-Soo. Drama este difuzată de canalul KBS2 în fiecare luni și marți de la ora 21:50, ora locală. Până în prezent nu este clar câte episode va avea serialul.

PLOT

Plasată în perioada anilor 1980 și 1990,  poveste se desfășoară urmărind visele, prietenia și dragostea a trei tineri.

Lee Du-Hak (Jang Dong-yoon) este un elev de liceu care trăiește într-un oraș provincial. El provine dintr-o familie săracă, dar este inteligent și plin de compasiune. Se îndrăgostește la prima vedere de Oh Jung-Shin (Seol in-A), o elevă transferată din Seul. Lee Du-Hak se implică într-un caz neașteptat și acest lucru îi schimbă viața.

Oh Jung-Shin este întotdeauna cinstită și încrezătoră. În plus de asta, ea este suficient de curajoasă pentru a lupta împotriva nedreptății. După ce s-a transferat la noua sa școală din Seul, ea dezvoltă o relație de prietenie cu Lee Du-Hak și Choi Cheol-Woong (Choo Yeong-woo).

Încă din copilărie, Choi Cheol-Woong și Lee Du-Hak au fost prieteni și, de asemenea, rivali. Choi Cheol-Woong este tipul de persoană care nu poate accepta să piardă. Culmea este că și el îndrăgostește de eleva transferată Oh Jung-Shin, însă ea nu-l iubește.

Note

1. „Oasis” preia, în fiecare luni și marți, slotul orar 21:50 ocupat anterior de „Brain Works” și care va fi urmat de „Run Into You”, de la 1 mai 2023.

2. Filmările la această dramă au început în luna septembrie a anului trecut, desfășurându-se în Coreea de Sud.




There are 2 comments

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.