love

Kim Young Kwang, Lee Sung Kyung, Sung Joon și alții reușesc cu succes să facă față sentimentelor complicate în drama „Call It Love”

“Call it love/사랑이라 말해요” mi-a atras atenția, inițial, datorită distribuției sale. Evident că cea care mi-a sărit imediat în ochi a fost Lee Sung-Kyung, dar nici Kim Young-Kwang, Sung Joon, Hani sau Kim Ye Won nu m-au lăsat indiferentă.

Serialul în regia lui Lee Gwang-Young și Kim Ji-Yeon, după un scenariu de Kim Ga-Eun a avut premiera pe 22 februarie, pe canalul Disney+

Povestea mi s-a părut și ea interesantă, așa că am zis să-i dau o șansă și nu am făcut rău deloc. Haideți să vedeți despre ce este vorba!

Viața lui Sim Woo-Joo (Lee Sung-Kyung) a devenit mizerabilă din cauza tatălui ei și a amantei lui. Lucrurile se complică și mai mult după moartea tatălui ei, Sim Woo-Joo fiind dată afară din casă de femeia cu care acesta s-a întâlnit. Prin urmare, ea decide să se răzbune pe acea femeie și se apropie de Han Dong-Jin (Kim Young-Kwang), fiul fostei amante a tatălui ei.

Cum “socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg”, Sim Woo-Joo ajunge să-l cunoască mai bine pe Han Dong-Jin și își dă seama nu doar că nu vrea să se răzbune pe el, ci că s-a îndrăgostit de acesta. Han Dong-Jin este însă o persoană dependentă de muncă, care a suferit de singurătate toată viața sa. Viața lui se schimbă brusc după ce o întâlnește pe Sim Woo-Joo.

Kim Young Kwang joacă remarcabil rolul lui Han Dong Jin, CEO-ul „perfect” al Choisun Exhibition, care are un aspect plăcut și abilități de invidiat. Deși pare să nu mai aibă nevoie de nimic în viață, Han Dong Jin își ascunde, de fapt, adevăratele sentimente de singurătate. Când o întâlnește pe Shim Woo Joo, începe să experimenteze cu aceasta, fiind chiar și el surprins de emoțiile profunde care-l cuprind.

„Nu sunt interesat de nenorocirile altora. Pentru că sunt nefericit”, spune Han Dong Jin în mesajul de pe posterul de mai jos.

În rolul lui Shim Woo Joo, Lee Sung Kyung va portretiza o imagine complet diferită de personajele ei strălucitoare și expresive din trecut. Cu scopul de a se răzbuna, Shim Woo Joo își face loc în viața lui Han Dong Jin, dar lucrurile nu merg conform planurilor sale și se trezește că se îndrăgostește de el. Hotărârea ei de a se răzbuna este încă evidentă în afișul de mai jos, pe care scrie: „Sper că ești nefericit. La fel de mult ca mine.”

Sung Joon îl interpretează pe Yoon Joon, un prieten apropiat a lui Shim Woo Joo, care este mereu acolo pentru ea și familia ei. Cu toate acestea, este clar că are sentimente pentru Woo Joo în timp ce comentează: „Vreau să fiu mai mult decât prieteni”.

Hani îi dă viață lui Kang Min Young, fosta iubită al lui Han Dong Jin. După despărțirea lor dureroasă, Kang Min Young are inima frântă și plină de regrete. Ea se întreabă: „Nu putem să o luăm de la capăt?”

Kim Ye Won preia rolul lui Shim Hye Sung, sora mai mare adorabil de iubită a lui Shim Woo Joo. În rolul lui Shim Hye Sung, Kim Ye Won vă va cuceri cu modul realist în care și-a construit personajul, deoarece își propune să fie sinceră și să dea întotdeauna tot ce e mai bun din ea în fața iubirii. Mesajul de pe afișul ei este unul extrem de curajos: „Acest tip de oportunitate nu mai apare”.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.