Untitled

Ji Chang Wook s-a despărțit de agenția sa

Ji Chang Wook va merge pe drumul său după încheierea contractului cu agenția sa!

Pe 7 martie, un insider din industrie a spus: „Ambele părți (Ji Chang Wook și agenția sa – n.r.) s-au hotărât să încheie lucrurile în mod prietenesc. Cele două părți au fost de acord să nu-și reînnoiască contractul și fiecare dintre ele să susțină viitorul celeilalte.”

Drept răspuns la această informație, agenția lui Ji Chang Wook, Glorious Entertainment, a comentat: „Contractul exclusiv cu Ji Chang Wook a expirat și nu va fi reînnoit. Afilierea viitoare a (Ji Chang Wook – n.r.) nu a fost încă decisă.”

După ce a revenit din armata, în 2019, Ji Chang Wook și-a demonstrat în continuarea abilităților actoricești extraordinare prin rolurile interpretate în dramele „Melting Me Softly”, „Backstreet Rookie”, „Lovestruck in the City”, „The Sound of Magic” și „If You Wish Upon Me”.

În plus, actorul nu stă deloc degeaba. Din contră, acesta muncește intens zilele astea și ne va încânta cu noul său rol. Următoarea dramă a lui Ji Chang Wook „The Worst of Evil” urmează să fie lansată în a doua jumătate a anului 2023.

Multă baftă în noul parcurs artistic!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.