Untitled

Kim Jaejoong face lumină cu privire la o amendă primită în trecut într-un dosar legat de un impozit suplimentar


Membrul trupei JYJ, Kim Jaejoong, a vorbit despre faptul că a fost acuzat în trecut i-a fost perceput un impozit suplimentar.
Pe 9 martie, agenția lui Kim Jaejoong C-JeS Entertainment a lansat o declarație oficială în care exprimă poziția artistului cu privire la faptul că a fost amendat cu suma de 100 de milioane de woni (aproximativ 75.600 de dolari) în urma unei investigații fiscale a Serviciului Național de Taxe în 2020.

Citiți mai jos declarația integrală:
“În timpul investigației fiscale din anul 2020, o parte din veniturile generate din activitățile [artistului] în Japonia au fost omise, rezultând un impozit suplimentar, iar el a plătit o amendă de 100 de milioane de woni.
La acea vreme, el a raportat impozitul pe vânzări și și-a plătit dările (către stat – n.r.), dar a existat o diferență de timp în procesul de decontare (a cheltuielilor – n.r.) în timpul deplasării dus-întors Coreea- Japonia. Astfel, o parte din suma pe care a raportat-o ​​ca fiind cheltuieli necesare a fost considerată de inspectorii fiscali ca neavând legătură cu afacerea, așa că după ce a confirmat că a intervenit un impozit suplimentar, l-a plătit imediat.
Acest lucru s-a datorat doar diferenței de interpretare a legislației fiscale care distinge cheltuielile de afaceri de cheltuielile private și nu a existat nicio intenție [de evaziune fiscală]”.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.