Untitled

A fost anunată data premierii filmului „Dream”, cu Park Seo Joon și IU în rolurile principale. Distribuția lărgită, prezentată într-un nou teaser

Mult-așteptatul film în care joacă Park Seo Joon și IU va fi lansat curând!

Creat de regizorul Lee Byung Hun, care s-a ocupat și de producțiile „Extreme Job” și „Melo is My Nature”, „Dream” spune povestea unui grup de oameni care joacă pentru prima dată fotbal pentru Cupa Mondială a Persoanelor fără Adăpost. Park Seo Joon interpretează rolul lui Yoon Hong Dae, un fotbalist profesionist aflat sub cercetare disciplinară, care devine antrenorul echipei de fotbal dezorganizate, în timp ce IU joacă rolul regizorului de producție Lee So Min, care realizează un documentar despre echipa respectivă.

Posterul de lansare al filmului dat publicității pe 14 martie ilustrează picioarele echipei de fotbal adunate în jurul unei mingi și oferă, astfel, o imagine de ansamblu asupra energiei strălucitoare a filmului.

În plus de asta, ziua de 14 martie ne aduce și un nou video teaser intitulat „Dream Team Lineup Announcement” care prezintă distribuția vibrantă a filmului. Alături de Yoon Hong Dae și Lee So Min, teaserul ne arată și personajele Hwan Dong (Kim Jong Soo), Hyo Bong (Go Chang Suk), Bum Soo (Jung Seung Gil), In Sun (Lee Hyun Woo), Moon Soo (Yang Hyun Min), Young Jin (Hong Wan Pyo) și In Guk (Heo Joon Suk).

Nu uitați că „Dream” va avea premiera pe 26 aprilie!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.