Untitled

Park Hyung Sik și Park Shin Hye vor juca în comedia romantică “Doctor Slump”! Yoon Bak și Gong Sung Ha se alătură și ei distribuției

Park Hyung Sik, Park Shin Hye, Yoon Bak și Gong Sung Ha au fost confirmați pentru viitoarea dramă a canalului JTBC „Doctor Slump” (titlu literal)!

„Doctor Slump” este o comedie romantică care spune povestea lui Yeo Jung Woo (Park Hyung Sik) și a lui Nam Ha Neul (Park Shin Hye) în timp ce încearcă să-și resusciteze viața atunci când se confruntă cu o cădere brusc, după o perioadă în care au urmat doar căile succesului. Cei doi rivali care se urăsc se vor reuni în cea mai întunecată perioadă a vieții lor și vor deveni lumina celuilalt, oferind zâmbete, emoție și confort încântător pe parcursul întregului serial. Cei doi care își vor petrece atât momentele bune, cât și pe cele proste împreună, trezind anticiparea modului în care Jung Woo și Ha Neul își vor croi drumul în căutarea fericirii.

„Doctor Slump” va marca, de asemenea, reuniunea dintre Park Hyung Sik și Park Shin Hye într-o nouă dramă pentru prima dată în 10 ani de la proiectul lor de succes „Heirs”.

Drama va fi regizată de regizorul Oh Hyun Jong („Find Me in Your Memory” și „Weightlifting Fairy Kim Bok Joo”), după un scenariu scris de scenaristul Baek Sun Wo („What’s Wrong With Secretary Kim”).

Park Hyung Sik va juca rolul lui Yeo Jung Woo, un chirurg plastician forte cunoscut, care ajunge într-un punct de cotitură. Fiind cel mai bun elev al întregii sale școli, Yeo Jung Woo a urmat cea mai bună facultate de medicină și a devenit un medic foarte renumit, cu abilități grozave și caracter remarcabil. Cu toate acestea, el este împins la marginea prăpăstiei în urma unui accident medical misterios.

În ceea ce privește viitorul său rol, Park Hyung Sik a împărtășit publicului gândurile sale: „Sunt atât agitat, cât și emoționat pentru că este prima mea comedie romantică după ceva timp. Sunt bucuros și încântat să o cunosc pe actrița Park Shin Hye după mult timp și să lucrez din nou împreună cu ea.” Actorul le-a cerut telespectatorilor să susțină drama, promițând să livreze o poveste care va aduce zâmbete pe chipurile oamenilor și va provoca sentimente înduioșătoare.

Park Shin Hye va juca rolul anestezistului Nam Ha Neul, care se confruntă cu sindromul burnout (de epuizare – n.r.). Fiind numită un geniu încă de la o vârstă fragedă, ea și-a trăit viața cufundată în studii. Chiar și ca adult, ea este o femeie dependentă de muncă, trăind o viață fără distracție și fără să știe să facă altceva decât să studieze și să muncească. Într-o zi, Ha Neul se hotărăște brusc să-și schimbe modul de viață, după ce face o retrospectivă a modului în care a trăit până acum.

Despre viitorul ei rol, actrița a spus: „Oricine poate avea parte de o cădere în viața sa. Tind să mă gândesc mult la cum să depășesc cu înțelepciune acel moment și să trăiesc sănătos, așa că m-am legat de figura lui Nam Ha Neul. Am simțit un sentiment de familiaritate cu situația cu care se confruntă ea, așa că am devenit și mai atrasă de ea. Voi munci din greu pentru a filma acest proiect, astfel încât să pot oferi confort multor oameni care au obosit în viață.”

Yoon Bak îl va juca pe chirurgul plastician Bin Dae Young, care este atât pretențios, cât și jalnic. Dae Young se confruntă cu un sentiment unilateral de rivalitate ca urmare a succesului lui Yeo Jung Woo, care a urmat aceeași facultate ca și el, dar este și o persoană care îl înțelege pe Yeo Jung Woo mai bine decât oricine altcineva. Deși este arogant și are un puternic simț al mândriei, nu te poate convinge să urăști acest personaj, deoarece își arată atât personalitatea lui sinceră, cât și pe cea lipsită de orice eleganță. Yoon Bak a spus că are așteptări foarte mari de la acest proiect, după ce a întâlnit un regizor și o distribuție atât de grozave. El a explicat: „Mă voi pregăti bine pentru a face o dramă plăcută. Sper să putem încheia [proiectul] cu succes fără incidente mari până la final.”

Gong Sung Ha, care a impresionat recent cu „Through the Darkness”, o va interpreta pe cea mai bună prietenă a lui Nam Ha Neul, anestezista la Secția de obstetrică și ginecologie, Lee Hong Ran, care a fost alături de Nam Ha Neul încă de la facultate și până la rezidențiat. Ea se potrivește în mod ciudat cu Bin Dae Young, care este similar cu ea în ciuda diferențelor evidente. Despre roul său, Gong Sung Ha a spus: „Sunt recunoscătoare că mi s-a acordat rolul lui Lee Hong Ran și simt, de asemenea, un sentiment de responsabilitate. Cu energia strălucitoare a acestui personaj, vreau să pun la bătaie tot ce am mai bun pentru a face un proiect grozav cu oameni prețioși. Vă rog să o așteptați cu nerăbdare pe Lee Hong Ran.”




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.