Untitled

Jang Hyuk și Jang Nara se prefac că sunt o „familie” perfectă în posterul pentru viitoarea comedie cu spioni a tvN – TEASER

Noua dramă din fiecare luni și marți de la tvN „Family” a lansat un nou poster!

„Family” spune povestea unui agent sub acoperire al Serviciului Național de Informații (NIS) care pretinde a fi angajat de birou obișnuit și un soț excepțional și a soției sale, pe cât de dulce, pe atât de feroce, care visează să aibă o familie perfectă.

Drama este condusă de producătorul executiv Jang Jung Do, ale cărui lucrări de succes includ „What’s Wrong With Secretary Kim”, „The Crowned Clown”, „Our Blues”, „Alchemy of Souls” și multe altele.

„Family” marchează, de asemenea, al patrulea proiect în care apar Jang Hyuk și Jang Nara, precum și prima lor colaborare în nouă ani.

Jang Hyuk va juca în rolul lui Kwon Do Hoon, soțul lui Kang Yu Ra, care este un agent de culoare NIS deghizat în angajat al unei companii comerciale. În ciuda faptului că este un agent carismatic și ușor intimidant, Kwon Do Hoon este un soț iubitor și romantic acasă.

Jang Nara o va interpreta pe Kang Yu Ra, expertă în menaj și soția lui Kwon Do Hoon. Deși este o soție dedicată care depune efort pentru a-și proteja familia perfectă a visurilor ei, ea ascunde însă un SECRET în spatele naturii ei iubitoare.

În posterul recent lansat, Kwon Do Hoon se ascunde sub masa de călcat cu o pușcă în mâini, evitând privirea lui Kang Yu Ra, care este adâncită în gânduri fără să observe ce se întâmplă lângă masa ei de călcat. Expresia carismatică și poziția vigilentă a lui Kwon Do Hoon nu par să se potrivească cu ținuta sa zilnică confortabilă, stârnind curiozitatea spectatorilor cu privire la viața secretă a soțului mult-iubit Kwon Do Hoon.

„Family” va avea premiera pe 17 aprilie, la ora 20:50. KST. Pentru a vă bine-dispune un pic, urmăriți teaser-ul de mai jos!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.