Untitled

Honey Lee descoperă o viață complet nouă după ce a evadat pe o insulă din Pacificul de Sud, în viitorul film de comedie „Killing Romance”

„Killing Romance” a lansat noi fotografii cu actrița Honey Lee!

Condus de regizorul „How to Use Guys With Secret Tips” Lee Won Suk și scris de scriitorul Park Jeong Ye („The Beauty Inside”), viitorul film de comedie „Killing Romance” spune povestea unei celebrități de top care își anunță brusc retragerea din industria divertismentului și întâlnirea ei fatidică cu un chaebol de pe o insulă îndepărtată. Cu toate acestea, după ce s-a întâlnit cu un fan devotat (Gong Myung), cei doi își unesc eforturile pentru a plănui cea mai spectaculoasă operațiune pentru revenirea ei. Așa cum sugerează și titlul, filmul promite să aducă zero romantism și hohote de râsete.

Honey Lee va juca rolul lui Yeo Rae, o vedetă de top care care ajunge de râsul publicului din cauza actoriei ei slabe și în cele din urmă decide să se retragă. Ea pleacă pe o insulă din Pacificul de Sud și acolo, se îndrăgostește de chaebolul Jonathan Na (Lee Sun Gyun), care și-a construit singur întreaga avere. Cu toate acestea, ea se trezește schimbându-se treptat din cauza obsesiei nebunești a lui Jonathan privind căsătoria.

Fotografiile recent lansate, care se presupune a fi scenele dintr-un film și dintr-o reclamă la care participă Yeo Rae, surprind atmosfera și farmecul unic al lui Honey Lee care se transformă în Yeo Rae.

Regizorul Lee Won Suk însuși a remarcat: „Cuvântul cheie pentru rolul lui Yeo Rae din „Killing Romance” este frumusețea. Am crezut că Honey Lee este o actriță potrivită, care ar putea fi responsabilă de acea frumusețe. Am crezut că va exprima perfect bucuriile și necazurile prin care trece personajul ei din „Killing Romance” deoarece este o actriță care poate interpreta cu brio orice rol, de la dramă la comedie.”

„Killing Romance” va avea premiera pe 14 aprilie. Rămâneți aproape pentru mai multe informații!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.