Untitled

Kim Seon Ho a decisă să spună “NU” unei viitoare drame istorice

Kim Seon Ho nu va juca în drama „Hash’s Shinru” (titlul în lucru), pentru care a purtat ceva discuții până în prezent.

Pe 16 martie, agenția SALT Entertainment care-l manageriază pe Kim Seon Ho a spus: „[Actorul] a discutat despre rolul principal în drama ‘Hash’s Shinru’, dar a fost căzut de acord cu compania de producție că nu va juca în dramă.”

„Hash’s Shinru” este o dramă romantică istorică care spune povestea prințului moștenitor Lee Hyang – un om de știință care iubește stelele, și a lui Hae Roo, o femeie misterioasă care poate citi viitorul.

Yoon Yi Soo, autor al romanului web original cu același nume va scrie personal scenariul pentru această dramă. Yoon Yi Soo este, de asemenea, autorul din spatele romanului web pe care se bazează populara dramă „Love in the Moonlight”.

La începutul lunii ianuarie, în media au apărut informații potrivit cărora Kim Seon Ho se află în discuții pentru rolul prințului moștenitor Lee Hyang, dar în cele din urmă a decis să refuze oferta de a face parte din distribuție. În prezent, actorul filmează pentru rolul din noul film al regizorului Park Hoon Jung, „Tyrant” (titlu literal).




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.