Untitled design

Park Jimin vorbește despre lucrurile care îl definesc

Lumea lui Park Jimin este transparentă, dar solidă. Vogue Korea a avut recent o conversație sinceră cu acesta, pe 13 subiecte diferite.

1.Noul ambasador al brand-ului Tiffany & Co.

„Este o adevărată onoare să mă alătur Tiffany & Co. din poziția de nou ambasador al brand-ului. Sunt mereu entuziasmat de noile întâlniri și provocări. Ei sunt cei care mă țin cu picioarele pe pământ, oferindu-mi un sentiment de responsabilitate. Aștept cu nerăbdare să construiesc un parteneriat pozitiv reciproc cu brand-ul în perioada următoare. De cele mai multe ori prefer să aleg ținute și stiluri simple, iar colecția ‘Tiffany T’ pe care am ajuns să o port pentru cea mai recentă ședință foto cu Vogue Korea mi-a atras atenția. Îmi place foarte mult cât de cool arată.”

Sursa: Vogue Korea

2. FACE, primul album solo

„Am încercat să caut adânc în mine și să fiu cât mai sincer posibil prin acest album. În mare măsură se bazează pe propriile mele experiențe, dar sper că toți cei care ascultă se vor regăsi în el și va fi ceva reconfortant. Am spus la un moment dat că melodiile pe care RM le-a scris pentru albumul lui solo, Indigo, care a fost lansat la sfârșitul anului trecut, m-au făcut să vreau să merg la o plimbare cu bicicleta. Dacă veți asculta albumul lui RM în timp ce mergeți cu bicicleta către cafeneaua preferată și apoi veți asculta albumul meu în timp ce veți fi acolo, va fi o zi perfectă. Vă promit!”

Sursa: Vogue Korea

3. Un moment de neuitat în NYC

„Îmi amintesc încă foarte bine reprezentația noastră de pe stadionul Citi Field din New York City, din 2018, în cadrul turneului BTS Love Yourself. A fost un concert masiv. Încă mi se mai face pielea de găină când mă gândesc la modul în care peste 40.000 de fani din întreaga lume s-au reunit pentru a cânta melodiile cu noi, toate în versurile originale coreene. Vreau ca atunci când oamenii aud de BTS să aibă această imagine în minte – noi și ARMY dansând și cântând la unison.”

Sursa: Vogue Korea

4. Idolul său

„Am avut șansa de a fi parte din „Vibe”, noul single al lui Taeyang (membru al grupului K-pop BigBang), pe care l-am admirat încă din copilărie. Această colaborare ne-a adus față în față pentru prima dată și am fost încântat să aflu că idolul meu era chiar mai tare decât mi-am imaginat. Vreau să-i calc pe urme. Colaborarea mi-a oferit totodată șansa de a reflecta asupra albumului solo la care lucram atunci. Nu, nu i-am cerut lui Taeyang niciun sfat referitor la albumul meu. Prefer să îl asculte doar odată ce îl voi finaliza.”

Sursa: Vogue Korea

5. Gânduri

„Încerc să fiu mereu conștient de faptul că sunt cu adevărat norocos și fericit pentru că sunt înconjurat de oameni care mă ajută să strălucesc, inclusiv ceilalți membri ai BTS, personalul și fanii mei. Cu cât îmi spun mai mult asta, cu atât mă simt mai încurajat. Obțin o cantitate incredibilă de energie din combinația dintre simțul responsabilității pe care îl am ca membru BTS, fericirea pe care o primesc din timpul petrecut cu colegii mei de grup și recunoștința pe care o simt față de fanii mei loiali.”

Sursa: Vogue Korea

6. Sinceritatea din prima sa compoziție, “Promise

„Am scris această melodie în 2018, ca o promisiune pentru mine că nu voi uita niciodată nenumărații oameni care mă iubesc și mă susțin în orice fel pot. Deoarece au existat nenumărate solicitări din partea fanilor care încă își amintesc de piesă și le place, am decis să o lansez oficial ca single înainte de a-mi pune pe piață albumul solo. Sper că tot mai mulți oameni îl vor asculta.”

Sursa: Vogue Korea

7. Puterea muzicii

„Sunt din toată inima de acord când oamenii spun că muzica BTS subliniază cât de mult ar trebui să ne iubim unii pe alții și să încercăm să fim incluzivi în această lume. Găsesc multă mângâiere și curaj în ceea ce au scris și au cântat și ceilalți băieți. Cred că cea mai mare putere a muzicii este aceea de a ne alina. Nu-i așa?”

Sursa: Vogue Korea

8. Multi-talent

„Ca artist pop, vreau să excelez atât la dans, cât și la partea de interpretare. De asemenea, vreau să abordez o gamă variată de genuri și teme muzicale în loc să mă limitez la un singur tip. Desigur, am învățat de-a lungul anilor că nu este nici sănătos, nici productiv să mă forțez în sensul de a fi perfect la orice. Vreau să le arăt fanilor mei doar ce este mai bun, dar trebuie să adopt și o abordare sănătoasă și durabilă.”

Sursa: Vogue Korea

9. Capitolul 2 pentru BTS

„Îi susțin pe colegii mei de trupă în noile lor cariere solo. Acum că am pornit separat în aceste noi aventuri, nu pot să nu mă simt anxios și temător din când în când. În acele momente, mă gândesc la colegii mei și încerc să găsesc putere în ei. Văzând că ceilalți membri BTS își găsesc chemarea și încearcă să se dezvolte în continuare, mă simt în mod natural inspirat și motivat să îmi ating propriile obiective, iar acest lucru va funcționa până în ziua în care ne vom întâlni cu toții din nou.”

Sursa: Vogue Korea

10. Un parcurs lin, dar sigur

„Cred că pentru a rezista mai mult și a merge mai departe, fie că doar alergi sau e vorba de carieră, trebuie să ai răbdare. Vei culege recompense pentru că ai trecut de vremurile grele. Unele obstacole m-au făcut o persoană mult mai puternică, în timp ce altele m-au învățat să fiu mult mai flexibil. Încerc să-mi păstrez propriul ritm în timp ce navighez prin toate aceste experiențe.”

Sursa: Vogue Korea

11. Relaxare

„Le sunt recunoscător prietenilor mei pentru că împărtășim momente obișnuite, de zi cu zi, nu doar ocazii importante. Nu am nevoie de nimic altceva când sunt în compania lor. Sunt cel mai fericit și cel mai confortabil când mănânc cu ei, am conversații stupide și râd.”

Sursa: Vogue Korea

12. Prietenia cu ARMY

„Sunt prieten cu fanii de un deceniu complet, nu o perioadă scurtă de timp. Poate că va mai dura ceva până ce ne vom putea înțelege complet, dar am fost împreună suficient timp cât să ne înțelegem și susținem gândurile, sentimentele și nevoile. Cu cât am petrecut mai mult timp cultivând aceste relații, cu atât simt că membrii ARMY au devenit mai importanți pentru mine.”

Sursa: Vogue Korea

13. Dorințe și așteptări

„Sunt cel mai curios – și, de asemenea, cel mai încântat – de cât de departe voi ajunge cu primul meu album solo. Îi rog pe fani și susținători să rămână alături de mine în timp ce mă îmbarc în această nouă călătorie cu FACE și brand-ul Tiffany & Co. Îmi spun mie însumi „Fighting, Jimin!””

Sursa: Vogue Korea



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.