0006659476_002

O nouă k-drama apare luna aceasta: ”Stealer: The Treasure Keeper”

K-drama “Stealer: The Treasure Keeper / Stealer: Seven Joseon Coins” va avea premiera pe 12 aprilie pe postul tvN.

Skunk (Joo Won) este un hoț specializat în bunuri culturale. El face echipă cu Karma, care este o echipă neoficială de recuperare a bunurilor culturale, pentru a răscumpăra bunurile culturale și pentru a-i pedepsi pe cei care sunt capabili să se sustragă de la lege.

Hwang Dae-Myung (Joo Won) este un ofițer public în cadrul Diviziei de Investigații Speciale a Administrației Patrimoniului Cultural. Viața lui este ușoară. Nu pierde niciodată ocazia de a câștiga bani în plus și îi place să tragă un pui de somn în timpul serviciului. Din anumite motive, el este suspectat că a fost în contact cu misteriosul hoț Skunk. Hwang Dae-Myung devine curând membru al Karmei.

  • Joo Won – Hwang Dae-Myung / Skunk
  • Lee Joo-Woo – Choi Min-Woo (un ofițer de poliție de elită care este repartizat în echipa de patrimoniu cultural a Agenției de Poliție Metropolitană din Seul)
  • Jo Han-Chul – Jang Tae-In (fondatorul Karma, care este fostul lider al Secției de Infracțiuni Violente pentru Droguri)
  • Kim Jae-Won – Shin Chang-Hoon (un fost detectiv de omucideri)
  • Choi Hwa-Jung – Lee Chun-Ja (membru al Karma care are abilități de hacking de neegalat)
  • Lee Deok-Hwa – Kim Young-Soo (o persoană care se află în vârful bogăției cu numeroase bunuri culturale, dar este orbită de lăcomia nesfârșită)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.