tale-of-the-nine-tailed-1938_poster

Lee Dong Wook,Kim So Yeon și Kim Bum încep vânătoarea în „Tale Of The Nine-Tailed 1938” – cea mai așteptată K-fantasy a momentului!

Următoarea dramă a tvN „Tale of the Nine-Tailed 1938” a distribuit un nou poster care prezintă vânătoarea lui Lee Dong Wook, Kim So Yeon și Kim Bum.

Cu Lee Dong Wook, Jo Bo Ah și Kim Bum în rolurile principale, drama „Tale of the Nine-Tailed”, difuzată la sfârșitul anului 2020, spune povestea lui gumiho (o vulpe mitică cu nouă cozi) Yi Yeon (Lee Dong). Wook) într-o epocă modernă. Deși Yi Yeon a avut parte de un final fericit alături Nam Ji Ah (Jo Bo Ah) în sezonul 1, el va fi protagonistul unui incident neașteptat și va avea parte de o întoarcere în timp, în anul 1938. Noul sezon va descrie lupta disperată a lui Yi Yeon de a se întoarce în prezent, acolo unde se află toți oamenii prețioși pentru el.

Posterul recent lansat prezintă pe cele șase personaje principale Yi Yeon (Lee Dong Wook), Ryu Hong Joo (Kim So Yeon), Yi Rang (Kim Bum), Chun Moo Young (Ryu Kyung Soo), Koo Shin Joo (Hwang Hee), și Seonwoo Eun Ho (Kim Yong Ji) care emană niște aure puternice. Personajele ies dintr-o sală de banchet distrusă, ca și cum tocmai ar fi terminat de vânat. Pe deasupra, textul care însoțește imaginea este extrem de grăitor și spune așa: „Era în care nu mai este nimic de protejat. Este timpul să vânăm”, fapt ce înseamnă că personajele s-au întors într-o eră în care nu mai există niciun tabu, ridicând anticiparea pentru noua lor misiune din 1938.

Echipa de producție a afirmat: „Pe măsură ce backgroundul s-a schimbat, metoda de vânătoare a lui Yi Yeon se va schimba și ea. Stilul unic [de vânătoare] al lui Gumiho Yi Yeon, acțiunea entuziasmantă și dezvoltarea poveștii spectaculoase vor prezenta esența unei drame de acțiune K-fantasy.”

Nu uitați că drama „Tale of the Nine-Tailed 1938” are premiera pe 6 mai, la ora 21:20. KST.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.