340280997_1661192627666830_6443106338211433027_n

Vedete de top s-au adunat laolaltă pentru a-i sărbători pe Lee Seung Gi și Lee Da In la nunta lor

O mulțime de vedete au fost prezente la nunta lui Lee Seung Gi și Lee Da In, eveniment privat ce a avut loc, astăzi, 7 aprilie, la Hotelul Grand Intercontinental Seoul Parnas din Gangnam din Seul.

În timp ce participau la nuntă, câțiva dintre prietenii și colegii lui Lee Seung Gi și Lee Da In au acceptat să facă fotografii la peretele special amenajat în cadrul fastuosului eveniment.
Printre participanții la nuntă s-au numărat Yoo Jae Suk și Lee Kyung Kyu, Yang Se Hyung, Lee Sang Yoon, Yook Sungjae de la BTOB, Cha Eun Woo de la ASTRO, Kang Ho Dong, Yoo Yeon Seok, Lee Se Young, Joshua și Hoshi de la SEVENTEEN, Han Hyo Joo, Kyuhyun și Eunhyuk de la Super Junior, Lee Hong Ki de la FTISLAND, Lee Dong Hwi, Bae In Hyuk, Kim Nam Gil, Lee Dong Wook, Ahn Eun Jin, Jay Park, Gil, Won Ki Joon, Insooni, Kim Yong Gun, Hwang Sun Hong, Kim Soo Mi, Kwon Hyuk Soo, Lee Hye Jung, Son Jun Ho și Sunwoo Yong Nyeo.


Reamintim că Lee Seung Gi și Lee Da In și-au confirmat relația pentru prima dată în urmă cu aproximativ doi ani, respectiv mai 2021. În februarie, Lee Seung Gi a transmis personal vestea căsătoriei cu iubita sa printr-o scrisoare scrisă de mână, pe care a publicat-o pe contul său de Instagram.

Felicitări tinerilor căsătoriți!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.