ravi

Ravi își cere scuze și părăsește VIXX. Riscă 2 ani de închisoare pentru corupție din cadrul stagiului militar.

Ravi a părăsit oficial VIXX.

Agenția Jellyfish Entertainment a lansat următoarea declarație pe 11 aprilie:

Buna ziua. Acesta este Jellyfish Entertainment.
Mulțumim din suflet fanilor care susțin VIXX și vă informăm despre plecarea membrului Ravi din VIXX.
După o discuție atentă între Ravi și agenție, s-a decis ca de astăzi să părăsească echipa.
Ne cerem scuze profund pentru că am creat probleme fanilor care susțin VIXX.

sursa: soompi.com

La începutul acestui an, a fost raportat că un grup de brokeri a fost arestat sub acuzația de corupție pentru a se sustrage de la serviciul militar, desemnându-și clienții unui neurolog la un spital mare din Seul și apoi punându-le un diagnostic medical fals de epilepsie pentru a-i ajuta să fie scutiți din serviciul militar sau să primească un grad militar mai mic. Apoi, acești brokeri s-au promovat spunând că serviciile lor au fost folosite de un rapper idol celebru, despre care s-a dezvăluit că este Ravi.

Pe 11 aprilie, primul proces a avut loc pentru opt persoane, inclusiv Ravi, colegul său de etichetă Nafla și co-CEO-ul „A” al etichetei GROOVL1N, fiind acuzați de încălcarea Legii privind serviciul militar. La proces, acuzarea a cerut pedepse de doi ani de închisoare pentru Ravi și „A” și doi ani și șase luni pentru Nafla.

Data procesului de pronunțare a sentinței nu a fost încă stabilită.

Ravi a postat o scrisoare prin care își cere scuze pentru acțiunile sale care implică corupție legată de armată.

Pe 11 aprilie, el a scris următoarele pe contul personal de Instagram:

”Bună, acesta este Ravi.
În primul rând, îmi cer scuze tuturor celor care au fost răniți de ceea ce am făcut greșit.
În trecut, am fost repartizat în serviciul public din cauza unei boli pe care o aveam și îmi amânam serviciul pentru activitățile mele când am ajuns în punctul în care era dificil să-l mai amân.
Eram singurul artist din companie care a generat profituri, iar datele de implementare pentru contractele care au fost semnate înainte de COVID-19 erau amânate fără certitudine, așa că, având în vedere povara taxelor de anulare a contractelor, eram disperată să-mi amân serviciul militar.
Cu disperare, am luat o decizie prostească, iar când mi s-au rezolvat grijile legate de companie și problemele contractuale, m-am înscris voluntar în serviciul public și îmi desfășuram serviciul din octombrie anul trecut.

Aș dori să le cer sincer scuze pacienților cu epilepsie și familiilor lor, care trebuie să fi fost răniți de această decizie greșită auto-justificată pe care am luat-o în acest proces, împreună cu toți cei care trebuie să servească, care își îndeplinesc cu sârguință datoria chiar și în acest moment.
În plus, îmi cer sincer scuze tuturor oamenilor care au fost răniți de mine și fanilor care mi-au susținut cu pasiune viața dincolo de existența mea de artist pentru că v-au făcut pe toți să experimentați sentimentul că timpul petrecut împreună este refuzat și se destramă.
Am vrut să fiu cineva de care să fii mândru, dar nu am nicio scuză pentru a arăta o latură atât de rușinoasă a mea.
În comparație cu sentimentele valoroase ale tuturor, care au fost dezvoltate sincer pe o perioadă lungă de timp, cred că am fost foarte lipsit.

În cele din urmă, am decis să părăsesc VIXX pentru ca membrii echipei care au fost vătămați din vina mea să nu mai fie distruși. Sunt sincer recunoscător tuturor membrilor care mi-au fost alături pentru o lungă perioadă de 11 ani și îmi cer scuze dincolo de cuvinte. Sper din tot sufletul că din cauza mea nu se va mai produce rău eforturilor valoroase ale membrilor.
Cred că sunt o persoană căreia îi lipsesc multe și mai are multe de învățat.
Cred că este responsabilitatea mea să accept toate criticile asupra acestui incident. Cu cât mă certați mai mult, cu atât mă voi pocăi mai mult și mă voi învăța din asta.

Știu foarte bine că cuvintele mele simple de scuze nu îmi fac greșelile să dispară.
Voi continua să învăț și să muncesc din greu pentru a putea trăi ca o persoană mai bună reflectând asupra acestui moment fără a-l uita.
Îmi cer scuze sincer.

sursa: https://www.instagram.com/p/Cq4eu71P9Bq/?utm_source=ig_web_copy_link




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.