1681273292-uxutmw

Taeyang anunță lansarea celui de-al doilea mini album al său, „Down to Earth”/ Colaborare cu Lisa de la BLACKPINK

Pe 12 aprilie KST, Taeyang a anunțat lansarea celui de-al doilea mini album al său, „Down to Earth”, prin dezvăluirea unei imagini de copertă, precum și a unei noi fotografii de profil.

În primul rând, în noua sa imagine de profil, o aură strălucitoare îl învăluie pe cântăreț ca și cum ar fi întruchiparea soarelui în formă umană. Apoi, în imaginea de copertă a albumului său, Taeyang afișează un stil casual în timp ce se odihnește în natură, în vreme ce luna își ia locul temporar pe cer în timpul zilei.

În aceeași zi a fost raportat și faptul că artistul Big Bang va face echipă cu Lisa de la BLACKPINK pentru piesa și MV-ul său de comeback.

De altfel, încă din 11 aprilie au apărut informații în media despre colaborarea Lisei cu Taeyang în viitorul album solo al artistului.

Vestea bună este că Lisa nu numai că a participat cu un featuring pentru mult-așteptatul album de solo al lui Taeyang, dar a apărut și în MV-ul de comeback al acestuia, pentru a prezenta chimia spectaculoasă a familiei YG.

„Down to Earth” va fi lansat la sfârșitul acestei luni, pe 25 aprilie, la ora 18:00 KST!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.