fea47a87001462c61c47bfdc11c997fc

Jungkook din BTS a donat UN MILIARD de woni pentru copiii bolnavi din familiile cu venituri mici

Jungkook din supergrupul K-pop BTS a donat un miliard de woni (aproximativ 758.667 USD) unui spital local, potrivit Yonhap News.

Spitalul de Copii al Universității Naționale din Seul a declarat că artistul a făcut donația vineri (14 aprilie), cerând spitalului să folosească banii pentru tratamentul copiilor din familii cu venituri mici.

„Sper că va ajuta copiii bolnavi și vor putea să zâmbească sănătos”, a spus Jungkook.

La Spitalul de Copii SNU, pacienții pediatrici cu boli severe/rare, cancer pediatric și leucemie din toată țara primesc îngrijiri, potrivit news.naver.com. De notat, Centrul de îngrijire integrată este condus nu numai pentru a ajuta la tratarea bolii, ci și pentru a ajuta procesul general de recuperare și familiile. Totuși, spitalul a explicat că, în perspectiva unui spital de copii care este structurat să fie pe roșu (înregistrează un deficit), pe măsură ce continuă să funcționeze, este greu să se mențină centrul de îngrijire integrată fără donații. Astfel, oficialii spitalului au subliniat că, în situația în care se află, donația lui Jungkook va fi de mare confort/consolare pacienților pediatrici și familiilor acestora.

Șeful spitalului de copii a împărtășit: „Deoarece a avea grijă de sănătatea copiilor este ca și cum ai decide întreaga viață a acelui copil, donațiile sunt o investiție în viitor și speranță. De asemenea. Oferă un sentiment de siguranță/ușurare și liniște pentru familiile împovărate.

Vom susține cu bine sensul acestei donații pentru care suntem recunoscători și toți membrii spitalului de copii vor munci din greu pentru a aduce copiii noștri la casele lor, școlile, prietenii și familiile lor sănătoși.”
There is 1 comment

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.