1c805e5a-d4bf-41de-ad65-61f5e8e0e305

Blackpink și Jackson Wang au impresionat prin performanța lor la Coachella 2023

Se pare că și de această dată lumea K-popului impresionează fanii din toate colțurile lumii chiar la Coachella, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din California, SUA.

Fetele de la Blackpink și fostul membru Got7, Jackson Wang, au avut momente unice pe scena festivalului.

1.Performanța fetelor – BLACKPINK

Sursa: The Korea Herald

Chiar din momentul urcării fetelor pe scenă, acestea au reușit să atragă toată atenția asupra lor. Nu doar performanța acestora a făcut istorie. Fetele au purtat ținute concepute de stilista coreeană Kumdanje, a cărei stil principal este cel tradițional, în colaborare cu brandul OUWR.

Idolii K-pop sunt adesea reprezentanți ai culturii coreene, în special prin unicitatea oferită de modă. Urcând sâmbătă pe scena festivalului Coachella în calitate de prim grup de fete K-pop, Blackpink au folosit momentul și pentru a îndrepta privirile oamenilor asupra hanbokului, portul tradițional coreean.

Sursa: The Korea Herald

„Hainele au fost inspirate de un tip de hanbok numit „cheolik”, un stil de jachetă care a fost purtat de oficialii militari din epoca Goryeo până în epoca Joseon”, a declarat CEO- ul OUWR, Chang Ha- eun, miercuri pentru The Korea Herald. Chang este fiica CEO- ului și designerului executiv al lui Kumdanje, Lee Il-soon.

2. Patru momente unice oferite de Jackson Wang

Solistul K-pop Jackson Wang, primul artist chinez care a cântat vreodată la Coachella timp de doi ani consecutivi, a lansat un spectacol destul de iconic în acest an. O mulțime de evenimente incitante s-au adunat în timpul setlist-ului artistului, lăsând publicul uimit. Energia lui nemuritoare de-a lungul nopții și multele interacțiuni neașteptate.

1) Jackson Wang și Ciara interpretând un remix al lui XG – Left and Right

Sursa: harpersbazaarhk

Unul dintre spectacolele care s-a remarcat cel mai mult în show-ul lui Jackson Wang a fost colaborarea cu cântăreața de origine americană – Ciara. În timp ce mulți au fost încântați de single-ul pe care urmează să îl lanseze, Slow, interpretarea lor din Left and Right de la XG a fost ceva ce nimeni nu se aștepta. De îndată ce Ciara a intrat pe scenă cu ținuta ei albă completă și părul maiestuos superb, emoțiile puternice au umplut locația.

Cei doi și-au arătat marea lor chimie lansând remix-ul pe cea mai recentă lansare a grupului de fete K-pop XG, Left and Right. Ca atare, fanii nu s-au săturat de minunata armonizare a celor doi, făcându-i cu atât mai entuziasmați pentru viitoarea lansare a piesei Slow.

2) O interpretare energică a lui Jackson Wang – Cheetah

În timp ce artistul s-a dovedit a fi unul dintre cei mai entuziaști interpreți de-a lungul concertelor sale din turneul său, el s-a devansat în mod surprinzător la Coachella 2023 cu scena lui Cheetah. Spectacolul a început inițial calm și lent, dar și-a accelerat încet ritmul pe măsură ce au progresat prin cântec și în timp ce coborau setul de scări prezente ca recuzită a scenei.

În timp ce el a început să cânte, aflat în prezența celor patru dansatoare ale sale, publicul a rămas uimit. Mulți ar fi de acord că Cheetah are una dintre cele mai unice și intrigante coregrafii care cuprind, de altfel, cea mai mare atenție a spectatorilor. Oamenii au fost profund impresionați de cât de bine a fost aranjată scena și de efectul de durată al acesteia.

3) Interacțiunea dintre Jackson Wang și DPR IAN la Coachella

O altă interacțiune neașteptată care a fost văzută la Coachella 2023 a fost între Jackson Wang și DPR IAN, un solist coreean. Deși acest moment nu s-a întâmplat în timpul setlist-ului lui Jackson, momentul este încă destul de iconic pentru a nu aborda. În timpul etapei DPR IAN, Jackson a făcut o intrare surpriză pe scenă, făcându-i pe fani să înnebunească.

A continuat să se îndrepte lejer spre artistul care urma să înceapă spectacolul și i-a lăsat un sărut prietenesc pe obraz. Cei doi s-au îmbrățișat strâns înainte ca Jackson să iasă rapid. Deși interacțiunea a fost scurtă și mică, a reușit să ducă fanii cu gândul la o posibilă colaborare între cei doi.

4) Setul de final pentru spectacolul lui Jackson Wang – Coachella 2023

Aderând la conceptul celui mai recent album lansat de Jackson Wang, Magic Man, trucurile magice erau în mod firesc așteptate de la performanțele sale, iar artistul nu a dezamăgit cu acestea. În timp ce a purtat întregul spectacol cu ​​multă energie și entuziasm care a înveselit publicul, finalul i-a lăsat într-un șoc literal.

Sursa: harpersbazaarhk

Spre sfârșitul spectacolului, artistul a urcat scările din centrul scenei ca platou. După aceasta, s-a întins fără efort pe o sabie, care se presupune că i-a străpuns și ieșit corpul. Atârnat de sabie în interiorul corpului său, el a coborât încet pe scenă, încheindu-și astfel spectacolul.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.