1681273292-uxutmw

EXCLUSIV Rolling Stone: Cum a transformat Taeyang o perioadă grea din viața sa în versuri pline de o sinceritate blândă, în „Down to Earth”

Iconicul muzicii K-pop Taeyang a dezvăluit informații despre fiecare piesă din noul său proiect personal “Down to Earth, împărtășind poveștile din spatele colaborărilor cu Jimin de la BTS, Lisa de la Blackpink și multe altele.
Imediat ce Taeyang a lansat piesa „Vibe” în colaborare cu Jimin (BTS), fanii au devenit nerăbdători privind comeback-ul artistului. Aceștia au obținut exact ceea ce și-au dorit odată cu lansarea “Down to Earth”, un EP cu șase piese plin de acțiune, care a apărut pe 25 aprilie și care are câte puțin din toate: accente de R&B și soul, tone din vocea lină a lui Taeyang și, da, mai multe colaborări – inclusiv cea cu Lisa de la Blackpink.

Când au vorbit cu el jurnaliștii de la Rolling Stone, în luna ianuarie a acestui an, artistul a explicat că titlurile albumelor sale sunt întotdeauna legate de numele său, care înseamnă „soare” în limba coreeană. (Albumele sale anterioare se intituleză RISE – 2014 și Solar – 2010.) Dar “Down to Earth”, deși este în continuare legat de temă, este puțin diferit. Odată cu acest EP, Taeyang se întoarce la rădăcinile sale, aducând cu sine zeci de ani de experiență ca solist și ca parte a legendarului grup de K-pop Big Bang. În “Down to Earth” totul este pus laolaltă cu grijă – solistul având povești extrem de “deep” pentru fiecare melodie de pe EP.

Unele dintre ideile din spatele “Down to Earth” i-au venit lui Taeyang când trecea prin diverse dificultăți. Artistul și-a amintit, astfel, o întâmplare de când își termina serviciul militar obligatoriu, în 2018: „Am trecut prin niște momente foarte grele. Nu m-am putut conecta cu adevărat cu lumea exterioară și a fost o situație frustrantă după o alta. La sfârșitul zilei, tot ce puteam face la baza armatei erau exercițiile și s[ alerg. Așa că am continuat să alerg. Am alergat, am alergat și am tot alergat”, a mărturisit Taeyang pentru Rolling Stone.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.