20230419021138_lee-min-ho_gong-hyo-jin-03-1

Noua dramă romantică spațială a lui Gong Hyo Jin și Lee Min Ho s-a terminat de filmat

Viitoarea dramă romantică spațială a lui Gong Hyo Jin și Lee Min Ho se pregătește pentru lansare!

Pe 19 aprilie, echipa de producție „Ask the Stars” (titlul de lucru, cunoscut și sub numele de „Where the Stars Gossip”) a spus că filmările pentru dramă s-au încheiat pe 12 aprilie și că se pregătesc pentru post-producție.

„Ask the Stars” este o nouă comedie romantică despre un astronaut și un turist care se întâlnesc și se îndrăgostesc pe o stație spațială. Drama va fi condusă de regizorul Park Shin Woo din „It’s Okay to Not Be Okay” și „Lovestruck in the City”, în timp ce scenariul va fi scris de scriitorul Seo Sook Hyang, care este cunoscut pentru hituri precum „Don’t Dare” („Glozia încarnată”) și „Pasta”. Lee Min Ho va prelua rolul ginecologului Gong Ryong care a plătit o sumă astronomică de bani pentru a călători în spațiu ca turist. Gong Hyo Jin va juca rolul căpitanului de top astronaut Eve Kim, o perfecționistă care nu tolerează nicio greșeală.

Deoarece drama este plasată în spațiu, o mulțime de efecte vizuale vor fi folosite în lucrările de post-producție, care sunt necesare pentru a îmbunătăți calitatea dramei. Echipa de producție a remarcat: „Folosim diverse tehnici de filmare pentru a exprima starea de imponderabilitate din interiorul navei spațiale, măreția stelelor din afara stației spațiale, precum și peisajul expansiv al universului, așa că vă rugăm să așteptați cu nerăbdare să vedeți [splendoarea] .”

sursa: www.soompi.com

Echipa de producție a adăugat: „Suntem profund recunoscători tuturor actorilor și personalului care au muncit din greu zi și noapte pentru ca filmările să poată fi finalizate în siguranță. Datorită chimiei perfecte a lui Lee Min Ho și Gong Hyo Jin, filmările au decurs și mai bine. Telespectatorii vor fi cufundați în performanța celor doi actori ca și cum ar fi absorbiți într-o gaură neagră.”

Programul de lansare și platforma de difuzare a „Ask the Stars” nu au fost încă decise. Rămâneți pe fază pentru mai multe actualizări!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.