image

Actorii Lee Byung Hun, Park Seo Joon, Park Bo joacă în filmul coreean “Concrete Utopia”. Primul trailer a fost lansat

Un super film se pregătește de lansare în această vară. Trebuie să vă spun că intuiesc un mare potențial și am aflat că în distribuția lui se regăsesc nume celebre ca Lee Byung Hun, Park Seo Joon, Park Bo Young .

“Concrete Utopia” este proiectul regizorului Uhm Tae-Hwa, descris ca un film thriller despre dezastre naturale și consecințele lor. Are la baza ideea regăsită în partea a doua a webtoon-ului de succes „Joyful Outcast” (“Pleasant Neighbors”). Pe scurt, acest film urmărește povestea unor supraviețuitori care vor să se adune în apartamentele Hwangggoong, singura clădire din Seoul care a rămas în picioare după un cutremur care a zguduit orașul Seul.

Mai cu seamă acțiunea filmului se petrece într-un cadru aparte, atunci când orașul Seul este devastat de un cutremur puternic. Apartamentul Hwanggoong este singurul loc care mai rămâne în picioare după cutremur. Oamenii care au supraviețuit se îndreaptă spre apartamentul Hwanggoong, într-o nevoie disperată de a se pune la adăpost.

Foto: KDramaStars

Young-Tak (rolul interpretat de Lee Byung-Hun) este cel care conduce temporar locuitorii apartamentului Hwanggoong. Pe măsură ce criza se desfășoară, Young-Tak încearcă să-i protejeze pe rezidenți de cei care încearcă să pătrundă din afară. Min-Sung (rolul lui Park Seo-Joon) a fost un ofițer public. El este ales de Young-Tak și devine astfel ajutorul lui de bază. Myeong-Hwa (Park Bo-Young) este soția lui Min-Sung și asistentă medicală. Ea are sarcina de a îngriji oamenii răniți. Min Sung și Myeong-Hwa sunt hotărâți să-și protejeze familia și locul unde stau.

Filmul îi are în distribuție și pe Kim Sun Young, Park Ji Hu, Kim Do Yoon.

De curând, a apărut și posterul oficial al acestui film. Orașul devastat de cutremur este înfățișat în noul afiș, în care vedem un singur apartament înalt într-un morman de moloz. Pe afiș apare următorul mesaj: „Totul s-a prăbușit, cu excepția apartamentului nostru”. Cu ocazia apariției posterului a fost dezvăluită și data lansării filmului, în luna august a acestui an.

Foto: Soompi

În plus, producătorii au hotărât să facă public și un trailer-ul filmului tot în această perioadă. În cadrul lui, supraviețuitorii cutremurului arată speranță și determinare. Young Tak spune: „Simt că acest apartament a fost ales.” Altcineva adaugă: „Ca să fiu sincer, un criminal și un pastor sunt la fel acum”.

Revenind la scenele cutremurului intens, când clădirile din Seul se prăbușesc, Myung Hwa (Park Bo Young) îl întreabă pe Hye Won (Park Ji Hu): „Cum e afară?” Hye Won răspunde: „La naiba”.

Odată ce rezidenții apartamentelor își dau seama că clădirea lor este ultima în picioare, ei fac un pas înainte pentru a o proteja și, în același timp pe ei înșiși. Adunând toți supraviețuitorii, Young Tak scandează: „Apartamentul! Aparține oamenilor (poporului)!” .

Acum vă invit și pe voi să vedeți filmulețul!

Urmând exemplul de succes al altor producții coreene, “Concrete Utopia” pare să aibe toate ingredientele pentru a atinge succesul. L-am trecut pe lista, așa că abia așteptăm lansarea.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.