image-41

Kim Myung Soo și Choi Jin Hyuk, doi contabili foarte diferiți în nouă dramă „Numbers”

Un nou teaser a fost lansat, de curând, pentru noua dramă „Numbers”  în care protagoniști sunt Kim Myung Soo și Choi Jin Hyuk.

„Numbers”, viitoarea dramă care va fi difuzată de postul coreean MBC marchează primul proiect de actorie al lui L/ Kim Myung Soo (din trupa INFINITE) după întoarcerea sa din armată. Se știe despre ea că va fi plasată pe fundalul unei mari firme de contabilitate prezentând fel și fel de situații cu care se confruntă lucrătorii de acolo. Pe lângă Kim Myung Soo, distribuția dramei include și pe colegul său de trupă Sungyeol, dar și pe Choi Jin Hyuk, Choi Min Soo, Yeonwoo  și alții.

Foto: Soompi

În cel mai recent teaser al dramei ni se prezintă, în avans, cam care ar fi colaborarea, cumva  improbabilă, dintre doi oameni complet opuși, Jang Ho Woo ( rolul lui Kim Myung Soo) și Han Seung Jo (rolul interpretat de Choi Jin Hyuk). După ce a fost angajat la prestigioasa firmă de contabilitate Taeil chiar și fără o diplomă de facultate, sarcinile lui Jang Ho Woo constau în principal să termine treburile altor persoane. În ciuda faptului că a fost forțat să facă treaba murdară, Jang Ho Woo nu are nicio plângere și pur și simplu face ceea ce i s-a spus. El explică „Nu sunt un tip ciudat, sunt contabil!”

El se va întâlni cu intrigantul contabilul principal senior din cadrul firmei, Jin Yeon Ah (Yeonwoo), care  la un moment dat întreabă: „Cine naiba l-a angajat pe acest tip?” Atitudinea lui Jang Ho Woo atrage, de asemenea, atât curiozitatea, cât și precauția din partea lui Han Seung Jo, veteranul contabil al companiei Taeil și fiul vicepreședintelui Han Je Gyun (Choi Min Soo). Deși tatăl său l-a ajutat să obțină poziția la Taeil Accounting Firm, asta nu înseamnă că Han Seung Jo nu este incredibil de priceput. Cineva explică că atât Han Seung Jo, cât și familia lui au succes, iar altcineva răspunde: „De aceea este blocat?”

Când Jang Ho Woo și Han Seung Jo încep să lucreze împreună, încep să descopere pe parcursul timpului, în mod dramatic cât de diferiți sunt ca personalitate. În ciuda tuturor certurilor, Han Seung Jo îl invită în cele din urmă pe Jang Ho Woo să se alăture echipei sale, ridicând întrebări despre ce fel de relație anterioară,mai profundă ar putea avea cei doi.

Munca lor în echipă se îmbunătățește iar Han Seung Jo ajunge să spună: „Chiar dacă avem obiective diferite, avem același scop”. Jang Ho Woo adaugă: „Chiar dacă ajungem să pierdem, trebuie să facem tot ce putem.”

A venit momentul să vă invit să vedeți și voi noul teaser.

Pe final, va mai spun că drama “Numbers” va avea premiera oficială pe 23 iunie.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.