image-43

Cha Eun Woo a fost desemnat ambasador al turismului pentru “2023-2024 Visit Korea Year”

A fost anunțat faptul că frumușelul Cha Eun Woo va promova turismul coreean în lume!

Mai cu seamă pe data de 24 mai, agenția Fantagio a trupei ASTRO, din care Cha Eun Woo face parte, a spus: „Cha Eun Woo a fost numit ambasador pentru 2023-2024 Visit Korea Year “.

Proiectul „2023-2024 Visit Korea Year” este promovat de Ministerul Culturii, Sportului și Turismului, Comitetul Visit Korea, Organizația de Turism din Coreea, și a fost gândit pentru a prelua conducerea turismului internațional într-un moment în care industria turismului începe să își revină și devine competitivă în același timp.

Foto: Soompi

În calitate de ambasador al proiectului, Cha Eun Woo intenționează să preia conducerea în îmbunătățirea gradului de conștientizare globală și al simpatiei față de cultura coreeană, începând cu activități promoționale pentru a face cunoscut și mai mult turismul coreean în lume. În special, se așteaptă ca Cha Eun Woo să-și exercite influența globală prin diverse activități, inclusiv prin actorie, pe măsură ce sunt dezvoltate diverse proiecte și conținuturi care combină turismul și cultura coreeană, cum ar fi arta, K-pop-ul și sportul.

Și dacă vă întrebați de ce tocmai Cha Eun Woo a fost ales ca ambasador, trebuie să vă zic că el a impresionat recent prin rolul său, John/Johan în miniseria de la TVING, “Island,”  iar în prezent filmează viitorul său proiect „A Good Day to Be a Dog” (titlul preliminar), în care joacă rolul protagonistului masculin, Jin Seo Won.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.