optimize

Trupe K-pop care vor debuta anul acesta

Concurența în industria muzicală din Coreea de Sud se extinde în acest an odată cu debutul unor grupuri noi ale marilor companii K-pop.

2023 este un an plin de energie și surprize pentru fanii K-pop, aceștia contemplând trupele care au debutat cu câteva luni în urmă.

KOZ Entertainment, o sub-label a puternicei K-pop HYBE care reprezintă trupa de megastar BTS, a debutat pe 30 mai noul grup de băieți BOYNEXTDOOR.

2019, KOZ a dezvăluit o noua trupă formată din Sungho, Riwoo, Jaehyun, Taesan, Leehan și Woonhak. Albumul său de debut, „CINE!”, ce include trei piese: „But I Like You”, „One and Only” și „Serenade”. Grupul este deja la început, cu videoclipul său „One and Only”, depășind 20 de milioane de vizualizări pe YouTube.

HYBE este gata să prezinte încă una sau chiar două trupe în 2023, dar detaliile au fost ținute secret. Potrivit unor rapoarte, sub-label-ul său Pledis Entertainment este probabil să lanseze un nou grup de băieți. Pledis gestionează, printre altele, grupul de băieți SEVENTEEN și grupul de fete fromis_9.

În conformitate cu succesul său provenit de la trupa fenomenală de fete BLACKPINK, YG Entertainment are de gând să debuteze un alt act feminin, pe urmele cvartetului. 

BABYMONSTER, format din trei coreene (Ahyeon, Haram și Rora), doua thailandeze (Pharita și Chiquita) și două japoneze (Ruka și Asa), urmează să facă debutul oficial în această toamnă. Fondatorul YG Yang, Hyun-suk, a spus anterior că grupul este format din „babies with YG’s DNA”.

La începutul acestui an, cele șapte membre și-au arătat talentul muzical la reality show-ul „BABYMONSTER ― ‘Last Evaluation’”. Ele au câștigat popularitate pe YouTube, strângând 2 milioane de abonați în doar 129 de zile.

SM Entertainment, agenția trupelor NCT și aespa, are planuri ambițioase de a produce trei noi trupe în 2023. Intenționează să lanseze „NCT Tokyo” (nume provizoriu), o nouă subunitate a renumitului grup de băieți NCT, care va avea sediul în Japonia. Această subunitate viitoare marchează adăugarea finală la gama variată a NCT.

Sungchan și Shotaro, care au părăsit recent NCT, vor forma un grup de băieți cu alți stagiari idoli ai SM. Grupul va include și alți membri proveniți din Coreea și SUA. Un nou grup de fete este, de asemenea, în cursul SM, dar data exactă a debutului nu este cunoscută.

JYP Entertainment, agenția trupelor Stray Kids și NMIXX, urma să lanseze un grup de băieți în acest an, dar este puțin probabil ca acest plan să continue, potrivit experților din industrie.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.