image-16

 Netflix anunță noi actori în “Squid Game” sezonul 2: Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Sung-hoon și Yang Dong-geun  

Iată că avem vești despre noul sezon al serialului de succes “Squid Game”. În cadrul unui eveniment global numit Tudum, care a avut loc sâmbătă, 17 iunie, la Sao Paulo, Brazilia reprezentanții Netflix au spus că mai mulți actori noi se vor alătura distribuției deja cunoscute și vor aduce la viață sezonul 2 al „Squid Game”.

Prin urmare, ca o surpriză uriașă pentru fani, se alătură celui de-al doilea sezon actorii Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Sung-hoon și Yang Dong-geun.Totuși, în acest moment, detaliile despre personajele lor nu au fost încă dezvăluite.

Foto: Korea Times

În sezonul doi revin Lee Jung-jae, care joacă rolul principal al lui Gi-hun, Lee Byung-hun ca Front Man, Wi Ha-jun ca detectivul de poliție Jun-ho și Gong Yoo ca vânzătorul misterios.

Trebuie să vă aduc aminte că primul sezon din „Squid Game” a fost un succes global fără precedent, fiind cel mai vizionat serial Netflix, cu 1,65 miliarde de ore de vizionare în 28 de zile. De asemenea, a luat cu asalt premiile Emmy 2022 cu 14 nominalizări și șase victorii, Lee Jung Jae a devenit primul actor asiatic care a luat acasă Emmy pentru Cel mai bun actor principal la categoria dramă.

Tot în cadrul evenimentului, s-a spus că noul sezon îl va avea la conducere pe Hwang Dong-hyuk, creatorul, regizorul și scriitorul „Squid Game” și filmările pentru el vor începe în a doua jumătate a acestui an. Lansarea sezonului se va întâmpla anul viitor (2024).

O altă veste ar fi că Netflix pregătește un alt proiect numit „Squid Game: The Challenge”, un reality show spin-off din drama de supraviețuire distopică, care va avea premiera în noiembrie.

Foto: India Forums

Momentan aceste sunt veștile pe care le-am aflat despre noul sezon. Sincer alegerea actorilor mi se pare chiar surprinzătoare și mă gândesc acum că cei 4 noi actori ar putea fi chiar jucători în serial? Voi ce părere aveți?




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.